Hogy lehet bekerülni 404 ufo szektájába?
Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 14:21
1/21 anonim válasza:
Pontozz fel minden 404-es dolgot, üldözd a trollokat (mert 404 nem beszélt ilyen idegen fajról), üldözd a szkeptikusokat, pontozd le még azt is aki felhívja a figyelmet a 404 történeteiben lévő ellentmondásokra és bökkenőkre.
2/21 anonim válasza:
Nem kell ahhoz szektásnak lenned hogy higgy benne. Amúgy hol olvastad hogy 404-nek van szektája? :O
3/21 anonim válasza:
Össze kell hogy karcolgassa a hátad tüzes vassal, ahogy neki is tették. Ez a beavatás.
Vagy ha nem akarsz olyat, ami látszik, akkor hagyni kell, hogy megműtsön a laborjában. Egyúttal valamelyik szervedet fel is ajánlhatod kereskedelmi célokra, és a befolyó összegből támogathatod 404 ufológus karrierjét.
4/21 anonim válasza:
Én is akarok hol lehet jelenkezni?
5/21 anonim válasza:
ma 16:44
Hát ezt megkönyeztem! :'D
6/21 anonim válasza:
Én is akarok szekta tag lenni és forró vasat a hátamba!!! Küld a linket a jelentkezéshez :P
7/21 Napkiraly válasza:
Felveszel egy magassarkú csizmát és a halottak napja utáni első holttöltekor kimész a keresztútra és térdre borulsz a reptoidok nagysága előtt, aztán felhajtod a saját vizeletedet, de csak egy kortyot.
8/21 anonim válasza:
ki a g*ci az a 404 ? o.O biztos valami szerencsétlen ufós köcsög
9/21 anonim válasza:
Én is szeretnék lécci nekem mind1 mi a bevatás megcisnálom csak már naon szeretném fel venni a kapcsit az idegenekkel!!!!!!! Lécci irjatok h kell!!!!
10/21 anonim válasza:
404-nek nincsen ufos szektája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!