Szerintetek mennyire lesz nehéz bekerülni fősulira, egyetemre az új oktatási rendszerben?
Államira nehéz lesz, a fizetősre, ahogy most is...sokkal könnyebb.
Vagy legyél iszonyat okos és/vagy szorgalmas vagy gazdag...vaagy felejtsd el a felsőoktatást :)
Hát ez attól függ. BME-VIK-re meg ELTE-TTK-ra nem lesz sokkal nehezebb bejutni, mint eddig, nem hiszem, hogy 400 fölé menne a ponthatár. Tehát a műszaki és a természettudományos képzésekre.
Persze az összes többire már sokkal nehezebb lesz.
Én szerettem volna jelentkezni közgazdász alapképzésre, de a tervemnek lőttek... minden álmom az volt, hogy egyetemista /főiskolás legyen erre fel tessék.
Nem tanulhatom azt amit szeretnék !!!
Most gondolkodóba estem, és lehet beadom felsőfokú szakképzésre egy nevesebb egyetemre, aztán majd lesz +2 év múlva valami... Biztosra szeretnék menni nem csak úgy kihajintani az ablakon 9 000 Ft-ot, és semmiből semmi.
Azt a csalódást nem akarom átélni, mint 2 évvel ezelőtt.
igen a gazdász jogász képzésnek szinte lőttek..:S
orvosira szerintetek nehezebb lesz bejutni? vagy a mérnöki, TTIK-s ill orvosi kar az marad szinte úgy ahogy van, nem? vagyis remélem..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!