Mennyire nehéz bekerülni a Szerb Antal Gimnáziumba?
Figyelt kérdés
2011. dec. 4. 19:49
1/4 anonim válasza:
Szia! Én úgy tudom, hogy mivel nem jelentkeznek nagyon sokan(mármint jó a gimi, csak sok embernek messze van) ezért nincs szóbeli, hanem az írásbeli alapján vesznek föl embereket. Barátnőmet 60 ponttal nem vették föl. Én meg oda akarok átmenni(már gimis vagyok) de nincs hely:( mikor lesz az idei felvételi?
2/4 anonim válasza:
Ne vészes, középerős gimnázium, ha az átlagod 4-es felett van és a felvételit is viszonylag jól megírod, simán bent vagy.
Én annak idején 74 pontos felvételit írtam, az átlagom pedig 4,4 volt, így a német tagozaton 3. helyen voltam. Ezért végül nem oda mentem, hanem egy erősebb suliba, a Szent Lászlóba.:)
3/4 anonim válasza:
Attól (is) függ, h
hány osztályt indítnak
4/4 anonim válasza:
Van ott angolos tagozat is?
Oda mennyi pont kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!