Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ki mit tud az 51 es korzetrol...

Ki mit tud az 51 es korzetrol illetve az 1947 es Roswel i esetrol?

Figyelt kérdés
Nem szukseges veboldalakat bemasolni, meg wikipediaval jonni, mert azokat mar olvastam, aki tud esetleg tobbet, vagy esetleg ertelmes hozzafuznivaloja van, az irjon( ha valami bizonyitekotok is van azt is lehet irni, mutatni kepet stb)
2011. dec. 30. 07:24
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

9. sose tudhatod alapon tettem fel a keredest, hatha vki tud vmit, vagy jart mar ott...

am johetnek meg valaszok !!

2011. dec. 30. 20:02
 12/22 anonim ***** válasza:

Mibol gondolod, hogy nem leptek velunk meg kapcsolatba?

Ha ertesz angolul, ajanlom a wingmakers.com -on olvasgass. Az elbeszelo allitasa szerint nemhogy kapcsolatban, hanem szinte "baratsagban" vannak bizonyos fajokkal, akiktol kaptuk peldaul a fenymasolo elvet, a lezert stb. Erdekes olvasmany, ha hiszel benne, ha nem.

Roswell-ben meg nem jartam. Area 51hez el akartunk menni, de befostunk. Ugyanis olyan eszmeletlen szigoru katonai orizet alatt van a terulet, hogy mindenki csak sajat felelossegere probaljon kozeledni, ugyanis nem viccelnek, tenyleg lelovik a kivancsiskodokat, akik tul kozel mennek. Viszont a tavolsag, ahonnan biztonsagosan (es szabalyosan) lehetne figyelni a teruletet az meg olyan messze van, hogy az egvilagon semmit nem latsz, csak valami foltot a tavolban. Lehet h ufok vannak ott, lehet hogy kiserleti repulok, a lenyeg hogy qrvara titkoljak oket a koznep elol.

2011. dec. 31. 00:30
 13/22 A kérdező kommentje:

Utolso erdekes amit irtal, mindjart elolvasom azt az angol olvasmanyt.

hat igen amerikaban nem viccelnek az ilyennel, a maganterulet az maganterulet. Mindenesetre a titkolozas is fellenditi az uzletet.

2011. dec. 31. 03:17
 14/22 anonim ***** válasza:
44%
Roswellnél egy meteorológiai léggömb zuhant le, az 51-es körzetben pedig katonai repülőket fejlesztenek.
2011. dec. 31. 12:10
 15/22 anonim ***** válasza:
Én azt olvastam, hogy azért zuhantak le, mert a hajóik rossz mágneses mezőre voltak beállítva.
2012. jan. 1. 17:42
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Az én ismereteim szerint valami megzavarta a berendezéseiket és ezért zuhant le a 2 űrhajó.Amit meg boncolást a neten látni az valóban hamisítvány bár állítólag vannak benne valós momentumok,de a lény csak bábu.Egy farmer földjén találtak rá a roncsokra,tehát valójában nem is Roswellben hanem pár mérfölddel arrébb,és a halott lények közt volt egy élő is elég rossz állapotban,akit a egy laboratóriumba szállítottak.Állítólag még egy évig élt és a leírások szerint "hajlamos volt hazudni" az őt kikérdező orvosoknak.Aztán egy emberi vírus megtámadta és ebben halt meg,de míg élt semmi érdemlegeset nem tudtak belőle kiszedni.De ez mind csak "állítólag" volt.Az tuti,hogy valami ott és akkor lezuhant,ami nem földi volt.Ebben tutira biztos vagyok.
2012. jan. 1. 18:50
 17/22 A kérdező kommentje:

Utolso:

erdekes, amit irsz, errol meg nem halottam, marmint arrol, hogy talaltak elo egyedet, tudnal linkelni, vagy leirni, h hol olvastad?

2012. jan. 1. 21:17
 18/22 anonim ***** válasza:
Hát én főképp könyvekből,folyóiratokból tájékozódom,de ha rákeresel a Google-on biztos találsz valamit.Egyébként az élő idegen lényt E.B.E-nek nevezték el.De az,hogy valóban volt-e ilyen,vagy ez mind csak fikció,hááát ki tudja.Vannak érvek és ellenérvek,szóval szerintem a valódi igazság talán sosem derül ki.Amúgy az 51-es körzetben lévő hangárakba vitték a roncsokat és a tetemeket és EBE-t is.És ott boncoltak meg vizsgálódtak,és azt hiszem ez is Új-Mexikóban van.Van róla neten kép is, a Google Earth-szel lett készítve.Sőt van fennt egy videó is a neten,amin az állítólagos EBE van a videón,de nekem az annyira mű,hogy szerintem tuti hamisítvány.Én azt vallom,nem kell feltétlenül hinni a Youtube-nak!Ha valami érdekel,kérdezz nyugodtan!
2012. jan. 2. 10:35
 19/22 anonim ***** válasza:
Írtad hogy ami olyan fejlett hogy zuhanhat le? Erre az a legegyszerűbb válasz hogy ami el tud romlani el is romlik.
2012. jan. 2. 17:11
 20/22 anonim ***** válasza:

Greipel: Csak 1993ig volt az meteorológiai ballon. Akkor a hadsereg kiadta, hogy az egy kémballon volt, ami a Szovjet atomkutatást ellenőrizte. (Bár 1947ben még nem volt szovjet atomkutatás)

A farmer, akinek a farmján lezuhant a ballon, napokkal később egy vadiúj kocsit, és egy nyaralót vett. Pedig addig szegény volt mint a templom egere. Korábban is szolgáltatott be meterológiai ballonokat. Kapott is darabjáért 50$t.

Azok az újságok, amik lehozták az aznapi sajtóközleményét a légierőnek, ma ritkaságnak számítanak. Mivel órákon belül bevonták az összes példányt.

Jessi Marcel őrnagy az első nap azt állította, hogy a roncsok nem Földi eredetűek. Két nappal később meg azt, hogy egy meteorológiai ballon darabjai. Halálakor vonta vissza a második állítását.

Ezek csak néhány Rosswell érdekességeiből.

2012. jan. 2. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!