404-et hogyhogy nem kapcsolta le még CIA?
Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 00:14
11/37 anonim válasza:
úgy ahogy a moderátor se kapcsolt még le téged :DD
12/37 anonim válasza:
A CIA az azért komolyabb, ők nem foglalkoznak pitiáner elmebajosokkal.
13/37 anonim válasza:
A CIA annyira unatkozik h a magyar gyakorikerdeseket olvasgassa? normális vagy ember? kész röhej amit itt lehet olvasni :DD
14/37 anonim válasza:
hülye gyerekekkel nem foglalkoznak....
15/37 anonim válasza:
Ezen jót röhögtem :)))
A CIA??? Nekik aztán tényleg nincs jobb dolguk, mint UFO őrültek után nyomozgatni. Á nincs. Végül is mostanában nem történt semmi törvénybe ütköző... Persze, hogy ráérnek egy olyan ember után nyomozgatni, akinek a nick neve 404...
16/37 anonim válasza:
Nekem is fura hogy kapcsolnák le ha nem is olvassák ezt a topikot XD
17/37 anonim válasza:
"Nekem is fura hogy kapcsolnák le ha nem is olvassák ezt a topikot XD
"
Olvassuk.
18/37 anonim válasza:
Én is a CIA igazgatója vagyok és régóta figyelem 404 tevékenységeit. mivel uncsi az élet hát megtanultam perfektül magyarul is hogy 404el személyes találkozót bonyolítsak le. 404 elfogadta a meghívást, de ez titok, senkinek ne mondjátok meg! mint nekem a CIA igazgatójának titokban kell maradnom itt. Ugye megértitek?
19/37 anonim válasza:
Az 404-gyel, nem fedig 404el. Jobban tudok magyarul, vagyis én nyertem a fogadást, holnap maga fizeti az elnök fánkját.
az FBI elnöke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!