404-et hogyhogy nem kapcsolta le még CIA?
Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 00:14
2/37 anonim válasza:
De most komolyan hova van az írva hogy az állampolgároknak tilos felvenni a kapcsolatot földönkívüliekkel. Aki megszegi az törvénysértést követ el? Ilyen törvény nincs akkor miért is keresnék fel?? :DD
3/37 anonim válasza:
404 et nem a CIA dolga lekapcsolni...
Sajnos Lipotmezot bezartak, szal, ok sem tudjak lekapcsolni, pedig az o dolguk lenne.
De most komolyan azelott is ennyi marha rohangalt az utcakon???
5/37 anonim válasza:
404 igaz hogy transzfesztita vagy? dartveder tényleg a te fiad?
6/37 404 válasza:
Nem vagyok az. Nincs fiam. Illetve van egy, 4 lába van, szőrös, és ugat :-)
7/37 anonim válasza:
404 perverz vagy nem a kukidra gondoltam :D
lécci add át az üzenetem a földönkívülieknek hogy azt üzenem karácsony éjjelén látogassanak meg a szobámban!!
8/37 404 válasza:
Ez nem fogom át adni, mert kb. két hét alatt érnek ide, és pár nap múlva karácsony. Különben is szívrohamot kapnál ha meglátnád őket. Boldog karácsonyt emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!