Mit tennétek ha találkoznátok egy földönkívűlivel?
Ez jó kérdés.
Biztos megijednék, de nem veszteném el a fejem.
Több variáció is lehet:
Ha telepatikusan tud kommunikálni velem, akkor elbeszélgetnék vele. Megkérdezném, hogy honnan jött, milyen faj, miért jött? Mit eszik? Mi kell az életben maradásához? Stb...
Valaki írta a NASA-t.
Na először is ők nem hinnének nekünk, kinevetnének. Hiába csinálnánk képet akkor is csak kinevetnének.
Fognék valami kemény tárgyat, azzal fejbe vágnám majd tanulmányoznám a szerveit. Stb...
Ez egy jogos kérdés.
Minden ember elöször fél az új dolgoktól amikre senki nincs felkészülve,így az első találkozás tuti hogy nagy ijedség lenne,meg hát a sok film is ami beparáztatja az embereket.
Ha emberi alakja lenne azért könnyebben kezelné szerintem az ember a dolgot és örülne.Más alakban ,áll le és csak bambul az ember hogy most mi van.
Én igazság szerint a félelmet egy picit jogosnak is tartom,mert mi emberek ahogy viselkedünk,leöljük az állatokat,ketrecbe zárjuk őket,eltapossuk a rovarokat életeket pusztítunk olykor értelmetlenül mert félünk tőlük.Szóval még mi belőlünk is lehet űzött vad,mert megérdemelnénk.Most gondolj bele idejön egy fejlettebb faj és azt látja hogy a világunk nem egy jó világ,pusztítjuk az állatokat,pusztítjuk a környezetünket és egymást is pusztítjuk,szerintem ez nem egy jó bemutatkozás rólunk lehetünk akármilyen inteligensek is .
Kíváncsi lennék hogy milyen kommentet töröltek.
Ja ig a lényeg az Én reakcióm tuti meglepődnék ,de próbálnék kapcsolatot teremtetni ,meg jó arc lenni,de kevés rá az esély hogy megtörténik. :)
"de próbálnék kapcsolatot teremtetni ,meg jó arc lenni"
Amíg te megpróbálsz jó fej lenni, addig ő szimmetrikusan kettévág a részecskekettéválasztójával.
Bodor Tomi!
Ha lesz is ilyen soha sem tudjuk meg hogy mi a végeredmény,elsősorban logikus lenne az hogy ő is ismerkedik,ha nem ismerkedik akkor mátr tudatos céllal jön és vagy meg öl vagy isteni esőkabátot csinál a tökéletes testemből :)
De szerintem ha odáig eljut az ember hogy első találkozás és mindenféleképpen megölnek akkor tökmindegy hogy mit csinálsz nem? A lényeg az hogy mindenből a legjobbat kell kihozni!
Üdv!
A válaszíró 63%-ban hasznos válaszokat ad.
# 17/17 Időpont ma 21:34
Látom ma te nagyon nem bírsz magaddal! :)
Hitetlen! :)
hogy leplezzék a hadiparukat, és fenntartsák az ufó álcát.
több értelme van, mint hogy random talizni akar velem egy földönkívüli X"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!