Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit tennétek ha találkoznátok...

Mit tennétek ha találkoznátok egy földönkívűlivel?

Figyelt kérdés
2011. dec. 15. 13:18
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Ez jó kérdés.

Biztos megijednék, de nem veszteném el a fejem.

Több variáció is lehet:

Ha telepatikusan tud kommunikálni velem, akkor elbeszélgetnék vele. Megkérdezném, hogy honnan jött, milyen faj, miért jött? Mit eszik? Mi kell az életben maradásához? Stb...

Valaki írta a NASA-t.

Na először is ők nem hinnének nekünk, kinevetnének. Hiába csinálnánk képet akkor is csak kinevetnének.

Fognék valami kemény tárgyat, azzal fejbe vágnám majd tanulmányoznám a szerveit. Stb...

2011. dec. 15. 19:58
 12/29 anonim ***** válasza:

Ez egy jogos kérdés.

Minden ember elöször fél az új dolgoktól amikre senki nincs felkészülve,így az első találkozás tuti hogy nagy ijedség lenne,meg hát a sok film is ami beparáztatja az embereket.

Ha emberi alakja lenne azért könnyebben kezelné szerintem az ember a dolgot és örülne.Más alakban ,áll le és csak bambul az ember hogy most mi van.

Én igazság szerint a félelmet egy picit jogosnak is tartom,mert mi emberek ahogy viselkedünk,leöljük az állatokat,ketrecbe zárjuk őket,eltapossuk a rovarokat életeket pusztítunk olykor értelmetlenül mert félünk tőlük.Szóval még mi belőlünk is lehet űzött vad,mert megérdemelnénk.Most gondolj bele idejön egy fejlettebb faj és azt látja hogy a világunk nem egy jó világ,pusztítjuk az állatokat,pusztítjuk a környezetünket és egymást is pusztítjuk,szerintem ez nem egy jó bemutatkozás rólunk lehetünk akármilyen inteligensek is .

Kíváncsi lennék hogy milyen kommentet töröltek.

Ja ig a lényeg az Én reakcióm tuti meglepődnék ,de próbálnék kapcsolatot teremtetni ,meg jó arc lenni,de kevés rá az esély hogy megtörténik. :)

2011. dec. 15. 20:07
 13/29 anonim ***** válasza:

"de próbálnék kapcsolatot teremtetni ,meg jó arc lenni"

Amíg te megpróbálsz jó fej lenni, addig ő szimmetrikusan kettévág a részecskekettéválasztójával.

2011. dec. 15. 20:11
 14/29 anonim ***** válasza:

Bodor Tomi!

Ha lesz is ilyen soha sem tudjuk meg hogy mi a végeredmény,elsősorban logikus lenne az hogy ő is ismerkedik,ha nem ismerkedik akkor mátr tudatos céllal jön és vagy meg öl vagy isteni esőkabátot csinál a tökéletes testemből :)

De szerintem ha odáig eljut az ember hogy első találkozás és mindenféleképpen megölnek akkor tökmindegy hogy mit csinálsz nem? A lényeg az hogy mindenből a legjobbat kell kihozni!

Üdv!

2011. dec. 15. 21:32
 15/29 anonim ***** válasza:

A válaszíró 63%-ban hasznos válaszokat ad.

# 17/17 Időpont ma 21:34

Látom ma te nagyon nem bírsz magaddal! :)

Hitetlen! :)

2011. dec. 15. 21:53
 16/29 anonim ***** válasza:
nem hinném el h földönkívüli, és valszeg tök gyanakvó lennék vele, h biztos a kormánynak dolgozik...
2011. dec. 16. 02:51
 17/29 anonim ***** válasza:
A kormány minek küldene ki egy idegen álarcos embert? Mi célból? Semmi értelme...
2011. dec. 16. 16:54
 18/29 anonim ***** válasza:
60%
Szólnék a Bevándorlási Hivatalnak.
2011. dec. 16. 18:20
 19/29 anonim ***** válasza:

hogy leplezzék a hadiparukat, és fenntartsák az ufó álcát.

több értelme van, mint hogy random talizni akar velem egy földönkívüli X"D

2011. dec. 17. 02:21
 20/29 Napkiraly ***** válasza:
57%
Megpróbálnám szájba lőni, hogy legyen bizonyíték, és ne szóljon le mindenki gyakorikérdéseken, hogy hülye vagyok és nem is láttam
2011. dec. 18. 01:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!