Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A földönkívüliek tényleg...

A földönkívüliek tényleg rendszeresen látogatják a bolygónkat?

Figyelt kérdés
Miért teszik ezt? Mit csinálnak itt?
2011. dec. 9. 21:24
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Pingi! Találkoztak már szkeptikusok ufokkal,lényekkel,ami után megváltozott az egész világnézetük! És,hogy mért nem hoznak nyilvánosságra dolgokat? Gondolkodjunk csak logikusan.szerinted,ha az esti híradóban bejelentenék,hogy idegen civilizáció egyedei itt vannak és felvették a kapcsolatot,szerinted nem törne ki tömeghisztéria? Ha jön egy 3 napos ünnep vagy hosszúhétvége,akkor az összes bolt csurig van kétségbeesetten vásárló emberrel,mintha legalább 3 évre zárnának be a boltok és gyorsan mindent fel kéne vásárolni...Ha megtörténne egy ilyen bejelentés,megdölne a vallás,és minden amiben az emberek eddig hittek!Mi még erre nem vagyunk felkészülve,de azt mondom jobb is így.Szerintem a tudatba,hogy nem vagyunk egyedül sokan becsavarodnának!
2011. dec. 10. 13:52
 22/31 anonim ***** válasza:
Persze hogy járnak ide. Mi is járnánk oda ha olyan fejlettek lennénk mint ők.
2011. dec. 10. 14:03
 23/31 Pingi88 ***** válasza:

Ezért is írtam egyszer, hogy az emberek paranoiások! De... nem tudom! Ha bejelentenék, hogy vannak nem! De ha egyik napról a másikra megjelennek akkor igen!

Szerintem nem mindegy a közlés módja! Nagyon sokan arra várnak, hogy végre legyen bizonyíték! Ők is becsavarodhatnak! Szeretnék hinni az emberekben csak nem mindig megy! Hollywoodnak is nagy szerepe van ebben, mert ha megjelennek az ufók akkor azok biztos megölnek minket:) Ez szánalmas!

A másik, hogy értelmes ember tud olvasni a sorok közt! Ha felveszik velünk a kapcsolatot akkor biztos nem úgy tették, hogy leromboltak egy országot, vagy várost! Ha barátságosak akkor miért féljünk tőlük?

Nem tudom... szerintem magunktól jobban kell félnünk! Mi biztos nem fogadnánk őket tárt karokkal! De ha az a teória, hogy itt vannak akkor viszont szívesen látjuk őket és akkor a többi miért lenne paranoiás... Ha pedig lezuhantak és véletlen vannak itt (Roswell), akkor ha eddig nem jöttek többen akkor?

Vallás... ha hithű vallásosak kitalálnak valamit erre ahogy eddig is ámították az embereket:)

Én az embertől jobban félnék ilyen helyzetben, mint esetleg az idegenektől...

2011. dec. 10. 14:20
 24/31 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy rendszeresen látogatnának minket ugyan is ha valóban olyan fejlett intelligens fajokról vannak szó akkor mért mutatnánk különösebb érdeklődést nekik mikor a mi technológiai alkotásaink meg sem közelíti az övéiket......

talán kijátszva a műholdjainkat meg minden más alacsony szintű radarjainkat, berendezéseinket elvisznek 1-2 embert de csak hogy megtudhassák miként működik biológia testfelépítéseink rendszere. Esetleg figyelnek bennünket szokásainkat, foglalkoztatásainkat, kreációinkat, alkotásainkat melyek abban segítenek előre hogy túlléphessük saját magunkra kiszabott határainkat.

2011. dec. 10. 15:00
 25/31 anonim ***** válasza:
Igen. Engem rendszeresen el szoktak éjszaka vinni. Nem hülyéskedek. Tegnap is elvittek.
2011. dec. 10. 22:32
 26/31 anonim ***** válasza:

22:32

Honnan vagy ebbe olyan biztos?

2011. dec. 10. 22:39
 27/31 anonim válasza:
Nem csak,hogy a bolygót de szerintem anyádat is meglátogatták párszor.
2011. dec. 11. 11:55
 28/31 anonim ***** válasza:

Bizonyítottan egy sem járt itt.

Rosewell-nél csak roncsokat találtak, testekről nincs fotó, csak unatkozó egyetemisták által csinált fake.

Az UFO-knak nem ismert az eredetük, ismeretlen repülő tárgyak és pont az ISMERETLENEN van a hangsúly.

2011. dec. 12. 15:16
 29/31 anonim ***** válasza:
Utolsó! A roncsok nem elég bizonyítékok???
2011. dec. 13. 11:34
 30/31 anonim ***** válasza:

A roncsok lehettek kormánykísérlet eredményei is. Nagyon sok gép létezését a mai napig nem vallják be(de nem is tagadják[már]). Ebből a szempontból még jó is a kormányoknak, hogy az emberek nem a földön keresik a választ.

404 azt viszont még mindig nem mondtad meg az elgondolkodtató(tényleg az, 8 éveseket és filozófikus személyiségeket le is fegyverezed vele) egeres meséddel, hogy miképp jönnek ide az idegenek. Az a válasz, hogy, mert fejettek, az inkább híradós féle információelhárítás.

És egy bolygón élünk az egerekkel nem utolsósorban.

2011. dec. 14. 16:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!