Ha az ókori népeket látogatta fejlett idegen civilizáció, miért nem teszik azt ma is?
Lestat:
miért ragaszkodsz ennyire az idegenekhez?
1 - Isten utalt arra h csak mi vagyunk az anyagi világban
2 - ha lenne idegen hús-vér lény (de nincs mert az Úr nem hazug) akkor miért ők s nem Isten hozott létre minket? az Úr ellustult szted?
1 - a szabad akaratban 100%-osan igazad van
2 - azt gondolhatsz amit csak akarsz, 100%-osan
3 - azonban azt lásd be, h az igazság független attól, h hiszel-e benne v nem. akkor is igaz, ha nem hiszed. (mert objektív)
Judit!
A Humán Genom Projekt keretén belül, feltérképezték a teljes emberi génállományt, és elég meglepő tényre jöttek rá. Az ember teljes kifejlődéséhez és "működéséhez", a géneiknben tárolt információknak mindössze 5%-a szükséges! A maradék 95%-ról nem tudják hogy mi célt szolgálnak. Érdekessége hogy az egész DNS rendszer olyan mint egy kódolt számítógépes szoftver, és végtelen mennyiségű információ tárolható benne. Az egyetlen dolog hogy óriási mennyiségű adatot jelent =valami több terrabájt ha jól emlékszem) és nem ismerjük a megfejtéséhez szükséges kódot. Én simán eltudom képzelni hogy egy minket megalkotó értelmes faj ebben rejtette el számunkra azokat a végső információkat amik a teremtésünkről és az életünk értelméről szólnak. Miért pont ide? Mert amíg ember lesz a Földön, az információ fennmarad, évezredeken át továbböröklődik, és ha már elég intelligensek és fejlettek vagyunk hozzá hogy megfejtsük, képesek is leszünk felfogni és elfogadni azokat. Mi értelme lett volna mindezt lediktálni pl az őskori vagy kori embernek? Lásd a Bibliát. Hiába tették meg ezt Mózesnek, még is teljesen félre van az egész értelmezve és vallásilag el van torzítva. Ezzel szemben a genetikánkban elrejtett egyetemes tudást, egy egyház sem magyarázhatja félre...
ne haragudj, de én jobban hiszek Istennek mint az emberi meséknek.
ha nincs idegen civilizáció, akkor nem ők alkottak.
Isten pedig nem azért isten mert teremt. ha te klónozol 1 csirkét, akkor neki nem istene leszel mert:
1 - természetednél fogva nem vagy isten
2 - Az igazi Isten ettől függetlenül is az marad
ha lennének földönkívüliek, akkor természetüknél foga nem istenek lennének. tehát akárhogy is csűröd-csavarod a szavakat, a logikátlanság kibukik.
(zeusz, ra, ozirisz, krisna, odin, manitou, qutzalkoat nem istenek.)
Jézus: "én vagyok az első és az utolsó, az alfa és az omega"
vágod: az istenek listáján az első és az utolsó, vagyis az egyetlen !
Mondta is: "rajtam kívül nincs más"
ráadásul logikailag is lehetetlen a több isten :)
de legalább jó veled vitázni :)
kérdező:
ez megint mese. olvastál valamit és belemagyarázod amit gondolsz.
a baj ezzel az h ténynek akarod beállítani.
miközben az igazság nincs ínyedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!