Miért járnak ide veszekedni olyan emberek akik nem hisznek az UFO-k ba?
És ki találta ki hogy az UFO-k földönkívüli eredetűek?!
Ilyet még egy 'szemtanú' vagy 'bizonyíték' sem támaszt alá.
Jó okkal vannak a fenti szavak idézőjelbe, de aki szkeptikus az sem jobb.
Azért mert mérhtetlenül irigyek.
Földönkivülivel szeretnének megismerkedni ez minden vágyuk.
És mivel nem is látak még ezért haragszanak arra aki igen.
23:51 kedves válaszoló, nem mindenkinek olyan magától érthető a nyelvtan. Ez is készség hallás kérdése.
UFO-k Ha valaki azt hiszi, hogy csak mi vagyunk az egész nagy űrben, az olyan buta, hogy csak a horizontig képes "látni" belső látásra fantáziára gondoltam.
Az a kérdés, hogy a földön kívül élő fejlett civilizáció, milyen messze van hozzánk, képesek e bennünket felfedezni. Este a már nem tudom melyik csatornán épp erről folyt a műsor, hogy vajon hogyan lehetne velük kommunikálni, ha egyszer megjelennének a földön.űrkutatási központ már foglalkozik ezzel a témával De lehet, hogy már itt vannak a földön, csak mi nem tudunk róla. meg kell hogy mondjam, nem sok jót várok attól, ha ide jönnek.
Mivel az emberek már évek óta sugároznak bizonyos TV adásokat az űrbe, ha van is agy fejlett civilizáció a közelben ami fogni tudja a jelet tuti kétszer is meggondolja mielőtt idejön.
Saját elgondolás, de szerintem az idegenek elleni védelem érdekében a VV-t kéne kisugározni. Valódi áthatolhatatlan hulladék-pajzs lehetne, szerencsétlen idegeneknek 5 perc után felére csökkenne az IQ-juk xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!