Miért nem látják be az emberek, hogy igenis vannak
földönkívüliek?
Figyelt kérdés
Teljesen egyértelmű, hogy léteznek, kis millió dokumentáció és bizonyíték van róluk, hatalmas nagy baromság azt gondolni, hogy egyedül vagyunk, és minden bizonyosággal lehet állítani, hogy már felvették a kormányokkal a kapcsolatot, csak ezt eltitkolják, bár már ez egy merészebb variácio de el lehet képzelni
Az emberek nem azt nem látják be, hogy nincsenek idegenek, hanem azt, hogy azok léteznek, amiket itt talál ki mindenki.
Olvass a sorok közt, kedves Kérdező.
2011. aug. 29. 19:59
3/31 anonim válasza:
*vannak idegenek, sry, kis fogalmazási gebasz.
2011. aug. 29. 20:00
4/31 anonim válasza:
engem is érdekel az ufo téma és én is elgondolkodtam már ezzen hogy hogy nem érzékeli a többség.
a csészealjak a felhők között mehetnek.
és talán este szálnak le.
vagy lehet hogy van láthatatlanitójuk .ez fantáziámból jött sry :D
2011. aug. 29. 20:03
5/31 Crixos válasza:
abban biztos lehetsz hogy vannak földönkívüliek, és ezt mindenki tudja csak néhányan egyszerűen bemesélik maguknak hogy ez lehetetlen és hülyeség, a kapcsolatot pedig már rég felvették a benventes személyekkel...
2011. aug. 29. 20:04
6/31 anonim válasza:
Engem is foglalkoztat ez a téma! Biztos,hogy léteznek én hiszek benne és talán kicsit meg is rémíszt ez a dolog. A családom szerint meg ők akkor hiszik ha látják,de én azt mondom jobb félni mint megijedni. Sokszor figyelem az eget és volt már olyan,hogy láttam ezt-azt de persze mindig jött a válasz másoktól hogy biztos csillag volt stb...
2011. aug. 29. 20:10
7/31 anonim válasza:
19:59nél a pont.
A földönkívüliek léte sokkal komolyabb és mélyebb téma, minthogy leigázzák a Földet meg felveszik a kormányokkal a kapcsolatot. Ez az egész csak a saját emberiességünk kivetülése mindenféle sztorikra. Retttttttttentő valószínűtlen. A tudomány jelenlegi állása szerint persze. (És már hallom is: a tudósok hazudnak!! ó igen...)
2011. aug. 29. 20:42
8/31 anonim válasza:
És ha én azt írom neked, hogy chtulhu is létezik, hiszen muszáj léteznie, mivel az óceán hatalmas, és még nem derítettük fel teljesen, akkor azt elhiszed? Ne érts félre, én hiszem, hogy léteznek földönkívüliek, csak nem járkálnak ide, és nem feltétlenül okosabbak nálunk.
2011. aug. 29. 21:16
9/31 anonim válasza:
Az esély, hogy léteznek a galaxisban más élőlények az majdnem 100%.
Több millió faj is létezhet a galaxisban.
De a reptilians-reptoid meg ezek hülyeségek amúgy. Remélem azokat senki se veszi komolyan.:D
2011. aug. 29. 22:10
10/31 anonim válasza:
Azért nem ismerik be mert a gonosz nácifasiszta gárdisták nem engedik nekik. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!