Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az UFO-k mi alapján válasszák...

Az UFO-k mi alapján válasszák ki az áldozataikat (akiket elvisznek, vagy akikkel kapcsolatba lépnek)?

Figyelt kérdés
2011. nov. 29. 17:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Egészségügyi állapot alapján.
2011. nov. 30. 18:20
 12/26 anonim ***** válasza:
46%

404 röhejes weboldala: [link]

idézetek az oldalról: "Született 1958-ban, Arizonában. Diplomáját New Yorkban szerezte" "Eredeti foglalkozása orvos volt, belgyógyász. Diplomáját Amerikában szerezte."

404 ha ezt olvasod, légy szíves, írj nekem angolul orvosi, belgyógyászati szakszavakat! Ha diplomáztál belőle, nyilván nem okoz gondot.

2011. nov. 30. 20:14
 13/26 anonim ***** válasza:
16%
Mi van utolsó elgurult a gyógyszered? :D
2011. nov. 30. 20:40
 14/26 anonim ***** válasza:
Abból ítélve hogy az emberek is az egészséges állatokkal kísérleteznek valószínű hogy az ufósok is így tesznek.
2011. nov. 30. 22:03
 15/26 anonim ***** válasza:
micsoda minden 2. embert elvisznek? én osztályba is és családba is 2. nak számítok OMG
2011. dec. 1. 14:09
 16/26 anonim ***** válasza:
51%
Persze,nyilván minden másodikat! Mert annyi fölös energiájuk van,hogy az emberrablás mármár a hobbijukká vált és ők annyira sokan vannak,annyi idejük van,hogy életükben mást nem is csinálnak,csak rabolgatnak.Ez tök nyilvánvaló :D! ...Barmok!
2011. dec. 1. 17:55
 17/26 anonim ***** válasza:

Már az a feltevés necces, hogy egy idegen faj tud a puszta létezésünkről, megint nagy logikai ugrás, azt feltenni, hogy el tudnak jönni ide!

Itt megint egy fontos változó, hogy el-e akarnak jönni!

Ha ez mind be is vált nem hinném, hogy talán csak évi rendszerességgel is, de elvisznek 3.5 milliárd embert.

Bukta az egész egy napra több millió ember jutna.

2011. dec. 2. 18:04
 18/26 anonim ***** válasza:
De ki mondta hogy éves szintű vizsgálatokat végeznek? Ne évekbe számolj hanem 10 évbe. Népszámlálás is 10 évbe egyszer van, pedig ott mindenki személyes adatát elemzik, még azt is hogy hány WC-d van.
2011. dec. 2. 18:29
 19/26 anonim válasza:
0%

Már bocs, de hány éves vagy? Mert ha 5-10 akkor megértem , hogy ilyen kérdések foglalkoztatnak. De ha már elmúltál legalább 15-20 éves akkor (már bocs) de lehetne több eszed, minthogy ilyen kérdéseket teszel fel. Szerintem UFO-k nincsenek, csak valaki nagyon unatkozott és kitalált valamit amivel magára vonhatta a világ figyelmét. Ha pedig valami tanulmányhoz kell ez a kérdés, biztos találsz róla valamit a google-ban.

Amúgy én még nem hallottam, hogy valakit is elvittek volna... szerintem ez csak egy agyszülemény.

2011. dec. 3. 09:57
 20/26 A kérdező kommentje:

hány éves korban illik ilyen kérdést feltenni? amugy már bocs, de ha logikusan gondolkozunk, akkor elég nagy a valószinüsége annak, hogy léteznek földönkívüliek. és annak is, hogy talán a Földre látogattak. miért ne? én nem mondom, hogy minden második embert elviszik, vagy ilyesmi... nem is azt kerdeztem. és a kérdés egy bizonyos valaki felé fordult. hogy az ő véleménye szerint hogyan történnek a dolgok. akkor te meg mit törödsz vele? ha már itt vagyunk... lehet, hogy a valóságnak vélt világ is csak egy illuzio...eröl is lehetne egy vitát nyitni, ha szeretnél. vagy aki olyasmivel foglalkozik, mint az ufok, vagy akármi más, azzal te nem vitázol, mert röhejes.

szép napot!

2011. dec. 3. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!