Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a véleményetek az időutazás...

Mi a véleményetek az időutazásról?

Figyelt kérdés
Lehetséges e,hogy az általunk ufójelenségként elkönyvelt esetek mögött nem földönkívüliek állnak,hanem időutazók a jövőből?
2011. nov. 29. 12:53
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Szerintem időutazók,mert már a mai földi repülési technikák is biztonságosak.Egy földönkívüli repülő szerkezet soha nem zuhanna le.Az un."ufós balesetek"szándékos

,a mai kor számára leejtett időkapszulák abból a célból,hogy a gépek tanulmányozása által felgyorsuljon a technikai fejlődés.

2011. nov. 30. 17:25
 22/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ha jövőbéli ember utazna vissza, nem segíteni akarna minket, hanem elpusztítani magvastól. Gondolkozzál el ezen.
2011. nov. 30. 20:20
 23/30 anonim ***** válasza:
És mért akarna elpusztítani? Az mitől logikusabb,mint,hogy segíteni akarnának? Na persze,ha mégiscsak földönkívüliek és nem időutazók,akkor lehetnek "gonosz" szándékaik...Bár ez mind-mind csak spekuláció!
2011. dec. 1. 15:59
 24/30 anonim ***** válasza:
nem igazán értem a kérdező logikáját...megártott az X-akták?:D
2011. dec. 1. 16:00
 25/30 Napkiraly ***** válasza:
Nincs idő, tehát időutazás sincs. Az idő a környezetedben zajló változások összessége. Rozsdásodás, időjárás, erozió, stb. Ha ezek nem lennének, "idő" sem lenne.
2011. dec. 4. 20:52
 26/30 Napkiraly ***** válasza:
Oldja fel valaki a következő kérdést: mi történik ha kapsz egy időgépet, visszamész az időben, és megölöd az apád? Ugye, feloldhatatlan. Fogalmi képtelenség az időutazás. Ahogy az idő nem is a negyedik dimenzió, mint ahogy einstein képzelte (akinek nemrégiben a relativitáselmélete is megdőlt). Hát ez van.
2011. dec. 4. 20:54
 27/30 anonim ***** válasza:

Az első oldalon feloldottam...

A relativitáselmélet meg nem dőlt meg.

2011. dec. 4. 21:20
 28/30 Napkiraly ***** válasza:
Értem, persze, de az már nem az időutazás azon módja amire a kérdező kérdez rá. Egyirányú időutazás a jövőbe. Jó, még nem hivatalos, hogy megdőlt az ájstájn, dehát a részecskegyorsítónak mégis jobban hiszek.
2011. dec. 4. 21:48
 29/30 Antimod ***** válasza:

"Oldja fel valaki a következő kérdést: mi történik ha kapsz egy időgépet, visszamész az időben, és megölöd az apád?"

És mi van akkor, ha valaki úgy tud csak utazni az időben, hogy egy rejtett megfigyelőstátuszba kerül, ergó nem avatkozhat be az események folyásába? (És közben láthatatlan?) Az ufóészlelések pedig zavarok a rendszerben.

2011. dec. 4. 21:48
 30/30 anonim válasza:
simán emberi akarás, és nem időutazás hanem térutazás Ausztrál őslakosok amainapokban is tudják tenni és a sok természeti nép meg a többiek, ti mért nem akarjátok eme térutazást gyakorlatban megtenni, csak álmodozás az életetek, vagy van benne tenni akarás is????
2012. jan. 20. 11:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!