Mi a véleményetek az időutazásról?
Figyelt kérdés
Lehetséges e,hogy az általunk ufójelenségként elkönyvelt esetek mögött nem földönkívüliek állnak,hanem időutazók a jövőből?2011. nov. 29. 12:53
11/30 anonim válasza:
de a multiverzum csak egy elmélet. persze, ha végtelenben gondolkodunk akkor egyértelműen lehetséges, viszont ahhoz is valószínűleg olyan koordináták kellenek, amit sosem fogunk megismerni, mivel csak a saját helyzetünket ismerjük
12/30 A kérdező kommentje:
Épp a napokban olvastam,hogy a pálmalevelek létezésének az időutazás a magyarázata.Csak azoknak van pálmalevele,akik keresik.Ehhez ma ujjlenyomatot vesznek.Láss csodát,az ujjlenyomat alapján keresik ki a pálmalevelet.Valakik ezt tudva lehet,hogy begyűjtik az információkat?
2011. nov. 29. 16:44
13/30 anonim válasza:
aztán majd pont ilyen Sebertyén Balázs félékről írták őket nem?:D (ő érdeklődött utána nagyon, ha jól emlékszem)
14/30 anonim válasza:
AAzz a pálmaleveles dolog! mert az elején nem értettem, de most beugrott, hogy az az ami azthiszem talán Indiában van egy szentélynél, és nagyon nagyon sok embernek le van írva a múltja, jelene, és jövője is???? Vagy rosszra gondolok??
15/30 A kérdező kommentje:
Indiában van egy pálmalevelekből álló gyűjtemény,amelyeken sok ember életének története le van írva.Ha az időutazás áll a háttérben,akkor az erre jelentkezőktől most ujjlenyomatot vesznek.Még életükben ,halála napját is dokumentálva begyűjtik az adatokat.A múltba szállítják,és nekem holnap már meg is mondhatják,hogy mikor fogok meghalni.
2011. nov. 29. 17:18
16/30 anonim válasza:
Ez az utóbbi része már egy baromság, már ne is haragudj, időközben felelevenítettem, és olvastam róla megint pár bekezdést. Aztmondom, hogy hiszek benne, hiszem hogy tényleg le lehet ott írva kb. 110 millió ma élő embernek a múltja és jövője, de azt is elmondták, hogy csak annak van ilyen pálmalevele, aki elutazik oda, és azután tekintheti meg a pálmalevelet, miután résztvett egy lelki megtisztító szertartáson... oké , hagyomány, így megy e náluk, legyen. De az hogy másnak le kell diktálnod az adataidat, újlenyomatot kell adnod (az már csak színjáték) és majd ők kikeresik és megmondják neked a tutit, nah itt az a helyzet, hogy csupán megadtad az adataidat vadidegeneknek, aki majd behülyítenek egy pársoros fikcióval, ami olyan eseményekből áll, amire nagy az esély hogy bekövetkezzen veled, vagy éppen elkerülhetetlen és bíztosan tudják hogy bekövetkezik. Nos megvan a címed, neved telefonszámod, minden ami kell, ezzel máris vissza tudnak élni, ki tudják adni bárkinek, a Szentológiai egyház képviselői mennek majd hozzád házalni, a reklámcégek napi 5x hívogatnak, ilyesmikre kell gondolni, majd talán durvább dolog is következik.. ki tudja..
17/30 A kérdező kommentje:
Ma már nem kell Indiába utazni.Itt Magyarországon nagy kivetítőn keresztül történik a felolvasás.Valóban hitelesek az adatok,kérdés csupán,hogy mindez az Akasa krónikából lett lekérdezve,vagy egy időutazós biznisz eredménye.
2011. nov. 29. 18:20
18/30 anonim válasza:
nem hiszem, ilyen max. a Csillagkapuban van.... én még mindig valószinübbnek érzem a földönkivüli lényeket...mármint, hogy ők más bolygókon laknak :D
19/30 anonim válasza:
Az ezotéria hiszékeny dedósoknak való.
Nem létezik múlt mert már megtörtént és ami már megtörtént az nem létezik.És hogy akarsz visszautazni egy olyan helyre ami nem létezik.lol
A jövő pedig azért nem mert még nem történt meg.
Utazz a semmibe ha akarsz.
20/30 anonim válasza:
Kérdező! Nem is olyan rég,pont ezt vetettem fel az ittenieknek,hogy mi van,ha ők nem is "földönkívüliek" hanem "csak" időutazók.Teljesen elképzelhető ez is az is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!