Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hogy lehet valaki UFO szakértő?

Hogy lehet valaki UFO szakértő?

Figyelt kérdés

A kérdés pontosabban arra vonatkozik, hogy hogy lehet az, hogy hivatalosan még soha nem találkoztunk földönkivüli élettel, de van egy csomó olyan ember aki már kategorizálja is őket, egy tucat különböző fajtát összegyűjt. Tudja hogy néznek ki, honnan jöttek, milyenek, mit akarnak, sőt némelyek még az űrhajók technikai paramétereit is tudni vélik

Hogy lehet, hogy valaki a dolgozó szobájában több információval rendelkezik ezekről mint a hivatalos szervek. Mert oké, hogy egy CIA nem adna ki infókat, de ha tényleg ide járkálnának ezek a lények akkor legalább néhány alkalommal észlelni lehetett volna őket és nem csak tanúk illetve homályos felvételek lennének a bizonyitékok

2011. nov. 21. 18:44
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

Üdv.

Ha én sörözés után este hazafele elém ugrik egy ilyen lény

[link]

pofán vágom és ha ezután azt mondja te barom akkor én megkérdem jóóózsi te vagy te állat?!

ha nem ezt mondja besz@rc

2011. nov. 26. 00:41
 22/26 anonim ***** válasza:

Noémi sokan sok mindenre rájöttek és mégis élnek.

Pl: Lulzsec tagjai, akik visszatértek az Anonymushoz. Pedig megbénították egy napra Izrael szervereit, feltörték FBI, CIA, Pentagon szerverit és egy műholdat.

Alan Watt is beszélt a világ globalizációs ütemtervéről, a TV, Internet titkolt hatásáról és a mai cenzúráról, stb. és ő is él.

Eddig amiről csak suttogva beszélnek, arról szivárgott ki hivatalos info, intelligens földönkívüli létformáról nem.

Az UFO-k meg bármik lehetnek, akkor lehet szak-érteni őket, ha azonosítják, hogy mik azok.

Ebben a videóban beszélnek az információelhárításról 40-50. percig. http://www.youtube.com/watch?v=v9fMw5EkRTc

Érdekes pont a gyíkembereket hozza példának.

2011. nov. 26. 13:09
 23/26 gaborvagyok válasza:

angyal=földönkívöli (lehet jó és rossz is)

A kapcsolatot szerintem már vannak akik felvették feltéve ha léteznek, és ez esetben az emberiség leuralása a céljuk..(gonoszoknak)

de szerintem ha normális életet akarsz túlságosan nem éri meg foglalkozni vele :)

2012. jan. 7. 01:00
 24/26 anonim ***** válasza:
napi fix fél liter házipálesztől kezdődik
2012. júl. 11. 00:08
 25/26 anonim ***** válasza:
Szerintem az LSD hatékonyabb, igaz, illegális. Gombát szedni viszont szabad. :P
2013. máj. 18. 20:44
 26/26 anonim válasza:

Ha ufo témában nem ilyen színes ufó magazin szenzációkat szeretnél olvasni, hallgatni, ajánlom például ezeket.

[link]

[link]

[link]

jún. 4. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!