Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hogyan jönnek ide az UFÓK?

Hogyan jönnek ide az UFÓK?

Figyelt kérdés

Akik találkoztak ufókkal vagy ismernek ilyeneket és kapcsolatban vannak velük és ezért hisznek bennük vagy csak pusztán hisznek bennük, azoktól kérdeznék valamit.

Nem értek bizonyos dolgokat jó lenne ha elmagyaráznátok.

- Hogyan jönnek ide az ufók olyan irgalmatlan messziről ? száz vagy ezer fényévekről. Mi az hogy a Plejádiak úton vannak ? Csak a következő naprendszer évtizedekbe tellene, nemhogy ők másik galaxisból jönnek.

Hatalmas távolságok vannak, hogyan szelik át ?

-Hogyan lehetnek lények akik azokat a gyorsulásokat kibírják, amik több száz g-sek ? A mi űrhajósaink alig bírják a 5g-t ?

-Hogyan kommunikálnának egymással, amikor a rádiózást minden értelmes lény ismeri, mert a fejlődésben benne van és semmilyen rádiójeleket nem észlelünk ?

-Hogyan tudnak utazni az univerzumban, amikor sok kisbolygó, meteorit láthatatlan űrszemét meg kövek vannak mindenhol és ha nekimenek egy űrhajónak annak annyi lenne. Az erőhatás miatt, ami a sebességgel nő.

2011. nov. 17. 17:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Az anyagok mozgástörvényét nem lehet megváltoztatni. A törvény állando a meghatározásokban van a hiba. Szerintem az ufok szánkóval közlekednek.
2011. nov. 21. 04:13
 22/26 anonim ***** válasza:

Ezt a dolgot nem értettem soha az egészből! Honnan veszi valami nyomorult, hogy egy (hivatalosan) ismeretlen repülő tárgy nem földi eredetű?!

A másik 2 nagy kérdés pedig: ha nem tudja hogy mi az a tárgy az égbolton, honnét tudja mi ül benne?(már-ha van benne élőlény)

Ha éltezik a Nibiru, akkor az a 10 bolygó (hivatalosan a 9. lenne, mert a Pluto nem számít annak), akkor az hogyan ütközne a földnek? Ennyivel belénk jöhetne a Mars is akár vagy a hold...

2011. nov. 21. 13:53
 23/26 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok fizikus. de tény mi tény hogy napszél az létezik és mérhető. Márpedig ha tárgyakat arrébb tud lökni akkor csak van tömege. Itt a földön nem mérhető. Mi alapján méred? A nagy gravitáció igenis elgörbíti a fény útját. A földnek mocskosul kicsi a gravitációs ereje.
2011. nov. 28. 21:34
 24/26 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, ajánlom, tanulmányozd a wikipédián (vagy egyéb forrásból) a "fény kettős természete" című cikkeket :)

Amúgy mi köze a gravitációnak a napszélhez?

2011. nov. 28. 22:03
 25/26 anonim ***** válasza:

"Én nem vagyok fizikus. de tény mi tény hogy napszél az létezik és mérhető. Márpedig ha tárgyakat arrébb tud lökni akkor csak van tömege. Itt a földön nem mérhető. Mi alapján méred? A nagy gravitáció igenis elgörbíti a fény útját. A földnek mocskosul kicsi a gravitációs ereje."

Azt remélem tudod, hogy a napszél nem fotonokból áll. Így hülyeség lenne ezzel bizonyítani hogy tömege van.

2011. nov. 28. 22:42
 26/26 anonim ***** válasza:
A téridő manipulációjával. Az hogy hogyan oldják meg fingom sincs pontosan de nekik jól működik.
2017. dec. 24. 04:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!