Mit gondoltok arról, hogy az UFOK csak akkor jönnek a földre ha mi kérjük őket telepatikusan?
Na szóval olvastam egy üzenetet, amit elvileg idegenek küldtek a földre nekünk, miszerint telepatikusan kérjük őket arra hogy jöjjenek le a földre. Én is meg tettem ezt és hirtelen kettő pont kezdet el vibrálni a fejemen én sem értettem de jó érzés volt. Na szóval úgy csináltam, hogy becsuktam a szemem és kértem azt " jöjjetek gyertek el a földre és segítsetek nekünk egy magasabb szintre jutni" Na szóval ezt a mondatot úgy mondtam el hogy közben a mindenségbe gondoltam az üzenetet, vagy valami ilyesmi. Próbáljátok ki ti is,
Na szóval még annyi, hogy azt is mondták, hogy ez egyfajta névszavazás szerűség, és így döntik el, hogy jönnek-e vagy sem, nem tartom valami vallósnak de lehet, mért is ne, szerintetek?
Én is kértem őket telepatikusan, de azt mondták hogy: "nem megyünk, mert büdös vagy!"
beképzelt sznobok...
Véletlenül nem egy kivágás egy filmből?
Mert ha nem akkor én raktam fel, bocsesz!
Lol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!