Most komolyan, mi az a raptoid?
Igen, kizárólag a gyakorikérdéseken léteznek, és 12 évesek találták ki.
http://www.youtube.com/results?search_query=reptoid+shapeshi..
A fejlett nyugati kultúrában pl. egyáltalán nem is hallottak róluk.
"Igen, kizárólag a gyakorikérdéseken léteznek, és 12 évesek találták ki."
Te ezeket meg is nézted vagy csak belinkelted? Mert kitűnő cáfolata annak, amit állítasz. ;)
Így van, kitűnő cáfolata!
A linkek előtti mondataimból pedig süt a szarkazmus.
Persze gondoltam, hogy az evvel foglalatoskodókat ez érzékenyen érinti és ezért sok lesz a negatív értékelésem.
De szerintem ez is csak egy vélemény.
Azt írtam:
"Kicsit utána olvastam ennek a jelenségnek (kultusznak) és nem meglepő hogy külföldi oldalakon jutottam a megoldásra."
És én egy szóval sem állítottam, hogy a nyugati barátaink számára ismeretlen a reptoid/Reptilians műfaj.
"Nos eddig én csak ezen a gyakorikerdesek.hu-n találkoztam ezzel a baromsággal. (reptoid)"
Mutass nekem még egy olyan magyar fórumot, ahol ekkora népszerűségnek örvendene ez a mánia!
jah még valami!
nagyon szépen be lett posztolva a "List of reptilian humanoids"
Ott pont az erre épülő sci-fi írók műveit említik!
Tetszik a bejegyző (17:00) cinizmusa! ;)
Gondolom, hogy nem nekem szánta.
Az előttem bejegyzőnek (11:30) 100%-ban igazt adok. (mert tanulságos)
A hiedelmek, legendák és szóbeszédek, olykor annyira eltorzítják a valóságot, hogy az már teljesen átlépi a realitást.
Így a hétköznapi jelenségeknek adnak természetfeletti tulajdonságokat.
És a megoldást már nem ott keresik ahol valójában található, az orrunk előtt.
Lásd a sárkányok és egyszarvúak.
Nos szerintem a (Reptoid) is csak egy legenda. (van valóság alapja de nem olyan formában mint azt egyesek hiszik)
És mielőtt megint vérszemet kapnának a (Reptoid) fan-ok, ez csak egy vélemény, mindenki azt hisz amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!