Már ne is haragudj, de hogy lenne mindegy, hogy jönnek vagy nem?
Főként az számít, hogy hányan.
Karácsony lesz, úgy kell főzni :)
09:22 egyetértek
14:57 orvos látott már? XD
de ha nem jönnek dec 21-én akkor azok akik elhiszik a sok buta b@rom akkor sem fog beletörődni hogy iylen nem létezik hanem új időpontot találnak majd ki :D
14:57, és 15:32 vagyok
"14:57 orvos látott már? XD "
Ne haragudj, de ez számomra fontos.
Mégis hogy készüljek? Hányan lesznek? Hozzám bejönnek? :D
Ja és nézz át kicsit a kérdésre, amiben a reptoidok a parlament fölött voltak. Ott komoly a téma igazán :)
Idézet:
"REPTOID nem létezik!"
Válasz:
TUDOM!!! NAGY HÜLYESÉG AZ EGÉSZ!!
Köszönöm :)
A reptoid valójában egy 2. Világháborús náci titkos kísérleti sugárfegyver. A nevét a mitológiai reptoidiosz, azaz a homoszexuális békaemberről kapta, aki uralkodott a GyK elmék felett.
A fegyver önmagában igen egyszerű. Az energiaforrása egy izotóp, amit a náci csillámpóni szivárványszarvából nyertek ki. A célzóberendezés egy precíziós péniszpumpa volt, ami egy 10 km-re lévő célpontot csupán 40 km-es pontossággal képes volt eltalálni egy teljesen feltöltött hörcsög-ion labdával.
A fegyver elveszett, mikor Berlint megtámadták. Egy tengeralattjárón csempészték át Pusztahencsére, ahol egy dr. Ganyé nevű cigány reaktiválta és elpusztította vele a disznóól felét.
A fegyver ma a Nemzeti Nácista Múzeumban van kiállítva paradicsompusztán.
utolsó ez nagyon jó :DDD és a csillámf@szlámák jönnek majd? :D
404 na ő aztán a hiteles mesemondó, aki még az arcát sem vállalja fel a nyilvánosság elé és nem bizonyította, hogy igazat mond.
xDDD
"MERT LÉTEZIK!
Nézd csak meg, már a parlament fölött is voltak"
Az biztos valami újfajta luxusjárgány volt a miniszter uraknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!