Én eddig azt se tudtam, hogy van ilyen fogalom... Ó boldog tudatlanság!
2011. nov. 10. 02:08
2/39 anonim válasza:
sok magányos ember él egyedül és nincs jobb szórakozásuk hát kitalálták ezt a reptoid dolgot. hát már ezt is elvennétek tőlük?:D jajjj :D:D:D:D
2011. nov. 10. 08:06
3/39 anonim válasza:
azoknak a 90%-a, akik a reptoidokról írnak, hülyéskednek és jót röhögnek, mert látják, hogy a magadfajtát hogy felhúzzák... és többnyire ki is lehet ezt olvasni a szavaik között, iróniával írnak, és direkt provokálnak, én nagyon jókat szórakozok rajtuk, főleg a RÉPA és a BROKI szervezetek által írt szösszeneteken :D
a maradék 10% meg annyira hülye, hogy elhiszi ezeket az ironikus írásokat is és totál be van kavarva a feje :)
2011. nov. 10. 09:12
4/39 Antimod válasza:
Én a témakört sajnálom, a sok szemét miatt elsikkadnak benne az izgalmas és tényleg érdekes témák.
2011. nov. 10. 09:22
5/39 Reptoid UFO kutató válasza:
Fogd fel te, hogy léteznek !
2011. nov. 10. 10:41
6/39 A kérdező kommentje:
09:12-es én a maradék 10%-ra gondolok
igen szerintem is tönkre teszik ezt a jó kis témakört ami tök izgalmas lenne sőt ez az egész ezotéria kategória jó lenne de elrontották
2011. nov. 10. 14:04
7/39 anonim válasza:
Én minden egyes nyomorult reptoidos kérdést jelentek!Elegem van!Csak az a gyanús, hogy a moderátorok nem törlik ezeket azonnal!Pedig a hülye is láthatja, hogy ezzel a témakört akarják tönkretenni, kamu minden kérdés, amiben a reptoid szó szerepel!Ideje lenne csinálni valamit, hogy akik itt szórakoznak ezzel, eltűnjenek!
2011. nov. 10. 14:26
8/39 anonim válasza:
A Reptoidok a mai ufó jelenségek zöme, nem értitek meg hogy a kis szűrkék már nem járnak ide ?
2011. nov. 10. 14:26
9/39 Antimod válasza:
Felesleges dühöngeni. Engem is baromira zavar, de nem tudsz mit csinálni, ha a reptoid szót moderálják, akkor majd lesz r3ptoid, meg rept0id, megoldják, ne aggódj.
Remélem, most már lecseng ez a mánia, és teret nyernek a normális témák is.
2011. nov. 10. 14:30
10/39 anonim válasza:
2012-ben lesz az invázió, addig még van időnk felkészülni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!