1/14 anonim válasza:
Nem. December 24-én jönnek a raptoidok ebben az évben.
2/14 A kérdező kommentje:
ja, az kajak xd
2011. nov. 3. 09:14
3/14 anonim válasza:
Jaja, a NASA is ír róla.
4/14 anonim válasza:
A kisbolygók már csak ilyenek. Röpködnek jobbra-balra és néha elmennek egy-egy bolygó mellett. Ez nem meglepő.
5/14 anonim válasza:
A cikkben is benne van, hogy volt már ilyen cucc ennyire földközelben, nem is régen.
6/14 anonim válasza:
igen es a majak elbsztak, nem 2012 ben lesz a vilagvege hanem mar nov 8 an . menekuuuuuuuulj!!!!
7/14 A kérdező kommentje:
hát igen.. ha elbaszták, akkor sem a majáktól kell tartani, hanem az ékezethiányodtól..
2011. nov. 3. 11:43
8/14 anonim válasza:
Persze, valószínüleg igaz. De szerintem ennek nem kell olyan nagy jelentőséget adni. Mint ahogy az egyiki előttem író válaszoló is leírta, előfordult már, hogy ilyen kisbolygnk haladnak el a Föld körül.
9/14 x) válasza:
Nem éppen ide illik de azért tisztáznék egy dolgot: a maják nem jósoltak világvégét, csupán véget ér a naptáruk egy ciklusa 2012-ben. Természetesen utána a mi naptárunkhoz hasonlóan újraindul.
Egyébként szerintem tökmindegy hogy igaz-e vagy nem olyan szempontból hogy a leírtak alapján nem sokban befolyásolja a földi életet. Szerintem ha annyira nagy veszélyben lennénk akkor már mindenhol ezt hirdetnék pánikszerűen. :)
10/14 anonim válasza:
x) hol voltál, hogy 70% arányod lett?! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!