Titeket rabolt már el ufo?
Figyelt kérdés
ha igen hogy néznek ki,tartod még velük a kapcsolatot,szerinted szegítenének a 2012 invázióban?2011. nov. 1. 13:49
1/8 anonim válasza:
Még nem.
De én raboltam már el ufót.
Csak írj ki nekik is egy kérdést, hogy raboltam-e már el őket én.
Meg fogsz lepődni :)
2/8 anonim válasza:
Nem raboltak még el.
Nem tudom ,hogy néznek ki
Nem tartom velük a kapcsolatot
Nem lesz invázió.
Ez egy kitalálció .
18/F
3/8 anonim válasza:
Engem még nem, de ismerősöm anyját már igen. Azt mondta,hogy a konyhában ült, először csak azt látta, h az asztalon a kilós , szegetlen kenyér elkezdet forogni, majd árnyak jelentek meg az ajtóban és minden elsötétült.Mikor magához tért vérzett az orra.Elmesélte a családjának, másnap már a vigyorgóban kötött ki. 1 hónapig tartották bent.Azóta nem beszélt UFOkról
5/8 anonim válasza:
Igen. Reptoidok, keress rá neten.
6/8 anonim válasza:
Nekem az lenne a kérdésem, hogy miért kell ezt a témát kigúnyolni??? Honnan veszitek hogy ezek 2012ben támadnak? Ha annyira akarnák ezt a bolygót, már rég az övék lenne.
7/8 anonim válasza:
Azért mert ez az élet rendje, az erősebb elpusztítja a gyengébbet, most is ez folyik csak nem fegyverekkel, hanem gazdaságilag.
8/8 anonim válasza:
Engem tárgyak nem tudnak elrabolni.
Egyébként még idegenekkel sem volt dolgom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!