Kipróbáltam a 404 tapaszos ellenőrzést és reggel nem volt a szememen a tapasz. Most akkor elvittek az idegenek?
Figyelt kérdés
Az ágyba se találtam meg. Egyszerűen eltűnt a tapasz. A családban senki nem jött be a szobámba mert nincs hozzá kulcsuk, és nem is tudnak semmilyen tapaszról. Nem láttak sehol tapaszt. De hogy tudott eltűnni csak úgy? Meztelenül alszok tehát az nem lehet hogy a pizsamán vagy hálóingen lenne. Az egész lepedőt átnéztem, a padlót az ágy alatt, a takaróba sem volt, még a huzatot is lehúztam és ott se volt a tapasz. Eltűnt. pedig tisztán emlékszem hogy feltettem este a tapaszt. Ma kipróbálom még egyszer ezt a tapaszos dolgot.2011. okt. 31. 22:06
11/20 anonim válasza:
Elvittek és feldugtak a seggedbe egy nyomkövetőt te idióta!!!
12/20 anonim válasza:
"beültettek valami a testedbe" Haver ez mind igaz én is kaptam anális beültetést k.urva nagy szívás volt tisztára mint Cartman :S
13/20 anonim válasza:
Legközelebb úgy ragaszd,hogy a szempillád is beleragadjon,mert úgy meg fogod érezni,ha valaki leveszi rólad :D!Amúgy nem értem hol az összefüggés egy ragtapasz,meg az emberrablások közt...
14/20 A kérdező kommentje:
hát az az összefüggés, hogy az idegen lények amikor elvisznek, leveszik rólad a tapaszt a szemedről mert a szemed mindenképpen meg kell hogy vizsgálják és a tapaszt már nem teszik vissza és úgy kerülsz vissza az ágyikódba hogy tapasz nélkül.
2011. nov. 1. 16:06
15/20 anonim válasza:
Azért milyen sötétek ezek a lények! Kitörlik a memóriád,hogy ne emlékezz,de a patikába már nem tudnak beugrani ragtapaszért,hogy le ne bukjanak...Lehet,hogy nem is olyan fejlettek agyilag :D.
16/20 anonim válasza:
Lehet iskolai suhancok járnak ide űrrobogón :d.
17/20 anonim válasza:
13:27 pont ezt akartam linkelni :D
18/20 anonim válasza:
A földönkívüliek nem járnak a patikába sebtapaszért. Az durva lenne. Viszont embereket állatokat és mindent ami él és érdekes tényleg elrabolnak. Mi is ezt tennénk ha más bolygókon találnánk életet. Hoznánk haza mintát vizsgálgatni.
19/20 anonim válasza:
Ha ténleg félsz, hogy megvizsgálnak érdemesebb inkább seggtapaszt használni.
20/20 anonim válasza:
Tényleg ennyire hülyék az emberek,vagy csak megjátszák magukat :)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!