Mivan itt, valaki elmagyarázná? :D
Figyelt kérdés
Most komolyan, mi a franc ez a Reptoid meg az Ellenállás meg ilyenek?:D Ennyire unatkoztok, hogy ilyenekkel töltitek a napokat, hogy GYIK-ot olvasgatva olvassátok a sok hülyeséget amit ez a 404 vagy kicsoda hajtogat? Komolyan gondolkodjatok már reálisan.. lehet hogy vannak földönkívüliek, de miért kell ilyenekre gondolni, hogy támadnak? Meg ez, hogy egyes emberek kész lexikont tudnának írni a Reptoidokról :D Hihetetlen...2011. okt. 29. 23:25
11/25 anonim válasza:
findan kössz, hogy egyetértesz, de felpontozhatnál, mert a sok szektás mindig lepontoz.
12/25 anonim válasza:
ohh bocs, pedig általában felszoktam pontozni az ilyen kommenteket, úgy tűnik kivételesen elfelejtettem..xD
13/25 A kérdező kommentje:
Én mindkettőtöket felpontoztam :DDD
2011. okt. 31. 17:07
14/25 Error válasza:
A Reptoidok egy ellenséges idegen faj, és a flottájuk 2012 december 21-edikére ér a Földre!
Szenthelyi Árpád és Raptor Jézus az Ellenállás vezetői, és ha elkezdődik az invázió örülhetsz ha az Ellenállás megment!
15/25 anonim válasza:
Error rosszul írtad!
Ha elkezdődik az invázió, akkor még nem ürült ki a szervezetedből az előző napi világvége party-ról az LSD +a fű.
16/25 Error válasza:
Tudomásodra adom hogy LSD-t csak és kizárólag Reptoidok elkábítására használok!
17/25 anonim válasza:
Akkor a reptoidokat mitől látod? Az LSD nem kábít, hanem hallucinogén, én legalább utána nézek mielőtt leírok vmit. XD
18/25 anonim válasza:
Én a helyetekben nem a reptoidoktól tartanék hanem a drakvufoktól!
http://www.youtube.com/watch?v=j7IO1BfZfMA
Hallod agy??! Kik a látogatóink? :D
19/25 anonim válasza:
404-es csak ellopta az ötletet, hogy Reptoidokkal beszélget, de ha igen akkor az emberiság árulója.
20/25 anonim válasza:
404 nem áruló. De nagyon veszélyes vállalkozás volt kapcsolatot létesíteni a reptoidokkal, sikerült átvenniük az elméje felett az uralmat. Megpróbált küzdeni vele, de sajnos nem nyerhetett. Nem tartják fogságban de be tudnak hatolni az elméjébe és ekkor rá tudják venni dolgokra.. irányítani tudják. Küzd ellene. Tudatában a helyzetnek, magányos utakra tévedt, nem akarja veszélybe hozni az ellenállást, így meg kellett szakítani a közvetlen szálakat, a biztonság érdekében. Igazi hős ő tisztelnetek kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!