Most akkor mivan a telefonokkal? Tényleg mindig oda kell írni a +36-ot? Nem vágom. Valaki elmagyarázná?
Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 13:16
1/5 anonim válasza:
Bemásolom, amit a másik kérdésbe írtam...
Simán 0620, 0630, 0670-el is lehet hívni, a lényeg, hogy hálózaton belül sem elég a hét számjegy. Mert eddig úgy volt, hogy ha harmincas voltál, és harmincast hívtál, akkor elég volt bírni pl, hogy 6349745, nem kellett elé, hogy 0630. De most kell. Ennyi.
2/5 anonim válasza:
Ha külföldről hívsz Magyarországra, akkor természetesen kell a +36, de az eddig is kellett.
3/5 A kérdező kommentje:
én meg vmi olyat hallottam, hogy így kell majd leírni 1 telefonszámot: +3606201234567
2010. jan. 16. 13:39
5/5 anonim válasza:
Eleve vagy +36, vagy 06... Egymás után nem. De a +36 csak akkor, ha külföldről hívsz.
Tehát úgy kell beírni, hogy 06201234567. Vagy 30, vagy 70, értelemszerűen. De eddig is így kellett, csak hálózaton belül volt lehetőség, hogy elég a hét számjegy. Annyi a változás, hogy már akkor is be kell írni az előtagot. Ennyi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!