Nem értem ezt a képregényt. Valaki elmagyarázná nekem?
2011. máj. 15. 16:05
2/5 haggyámán válasza:
Mi lenne, ha esetleg Te is rákeresnél a Google-ön?
3/5 anonim válasza:
A 2 Girls 1 Cup egy extrém szexvideó. Nem részletezem, nem is láttam, gusztustalan dolgok vannak benne.
Pár éve volt divat, hogy a Youtube-ra feltöltöttek videókat, amelyen emberek először (és utoljára) látták a klipet, és látni lehetett hogyan reagálnak.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Második válaszoló: anyám nézi az előzményeket, úgyhogy inkább nem. Mert gondolom, hogy ugye-ahogy harmadik is mondja-szexvideó.
2011. máj. 15. 19:08
5/5 haggyámán válasza:
Ha Firefox-ot használsz, van olyan lehetőség az eszközökön belül, hogy privát böngészés indítása. Ha ebben a módban netezel, akkor a kikapcsolása után semmit se lehet majd látni a módban való böngészési előzményekről, letöltésekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!