Mivan itt, valaki elmagyarázná? :D
A reptoidok komoly dolgok. Belelátnak az agyadba és ha rosszat gondolsz róluk, elkárhozol.
Jobb lesz, ha behódolsz nekik jövőre, amikor űrhajójukon ideérnek, mert zombivá változtatnak.
00:32
Köszi, mostmár legalább van 1 kis fogalmam az egészről, hogy miez :D
Milyen hihető az egész, hogy még a jetiről és a medvedisznóemberről is több kép készült, nem beszélve a chupakabráról, mint a reptoid(ióták)ról. Megnéztem mind az 5 v 6 linket egyikben sem volt rendes kép csak grafika, Star Trekk, meg egy Irak fölött észlelt csészealj......
Nem is beszélve arról, hogy az egész mese tele van ellentmondásokkal, spekulációkkal, noname emberek( 404, Árpi, stb) teljesen hihető beszámolóival. Ősi politeista több száz ember-állat istenben hívő vallás összeragasztásával rágógumi segítségével.
14:38
dettó, én is végignéztem a linkeket hátha van valami tényleges, kézzel fogható bizonyíték, de nincs! semmi! ez mind csak spekuláció... annyi hogy 1-2 f*szkalap ír 1 könyvet vagy futtat 1 sorozatot ilyen karakterekkel, és néhány hülye gyereknek meg ebből máris az jön le hogy léteznek ilyen szörnyek, és hülyíti a népet...
Egy bolond, százat csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!