Mégis hogy kerülne ide ennyi földönkívüli?
Te nem vagy normális!
Menj el pszihológushoz.
Földönkívüliek nem léteznek.Fogd már fel végre!!!!
és ezek honnan jöttek?
Az viszont lehetséges hogy réges rég járhattak földönkívüliek itt. Talán még az emberiség korszakának kezdetén. Semmi nincs hogy ezt igazolja. Talán olyan régen hogy még élőlények sem voltak... De ezt semmi nem igazolja de nem is lehetetlen. Némelyik naphoz hasonló csillag olyan mesze van tőlünk hogy most ideért fénye 200 ezer év alatt ér ide. Az aszt jelenti hogy mi 200 ezer évvel ezeőlőtti állapotában és helyén látjuk most a csillagot. Én azon szoktam elgondolkodni hogy az istenek vajon kik lehettek. Mese vagy tényleg idegen lények lehettek.?? Mert minden történetben van valami kis igazság... De azt hogy ide járogatnának ennyien ennyiszer az baromság.. Minden 10 percre jut egy ufóészlelés ha összevetőlegesen átgondoljuk..
Nagy szenzáció ez a téma már 20 éve. Ha valaki tényleg találkozna velük valami csoda folytán akkor azt már senki se hinné el. Olyan ez mint a farkast kiáltó gyerek meséje.. Mert mese de van benne tanulság.. :P :)
Azért tudjuk mikor jönnek a reptoidok, mert, ha látod Chuck Norrist, akkor ő is lát és azért láthatod, mert nem akar megölni.
Ha nem látod Chuck Norrist, akkor semmiben sem lehetsz biztos!
És a maják szerint 2012 dec. 21-én bárki láthatja őt!
Szóval, akkor nem fog senkit megölni.
A reptoidok csak azt nem tudják, hogy csak 1 napig lesz 21-e. Másnap Bear Grllys biztos jóllakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!