2012-ben ténleg jönnek az idegenek?
Figyelt kérdés
én szerintem ezzek az ufók ellenségek. vagy meg akarnak védeni minket egy katasztrófától. én nem hiszek istenben!! de az ufók jobban hihetők hogy ők teremtették az emberiséget. rengetek bizonyíték van rá hogy jártak már itt a földön!!! és szerintem akik közelednek azok ellenségesek lesznek. mi a válaszotok? [link] itt egy link! de ha nézni akarjátok még akor a google-ba irjátok be hogy 3 ismeretlen objektum képeket is mutat!2011. okt. 8. 22:36
21/29 anonim válasza:
a reptoidok jönnek, hogy visszavegyék a földet
22/29 anonim válasza:
Miért elvettük tőlük? Talán az ősemberek elkergették őket a bunkósbotjaikkal??! Hagyjuk már...túl sok fantasztikus filmet néznek egyesek :)
24/29 anonim válasza:
Nem idegenek jönnek. Nagyon is földi parádé lesz. Most már csak azért is, mert annyira szeretnétek.
25/29 mustafa33 válasza:
A balatoni nyaraló tulajok nagyon bíznak benne hogy jönnek az idegenek. Főleg a németeket várják.
26/29 anonim válasza:
Ha jönnek, akkor nem azért, hogy megmentsenek, ugyanis akkor felborítanák az univerzum törvényeit.
27/29 anonim válasza:
Még egyelőre nincsenek itt engem egy barátom megnyugtatott hogy nem bántanak ezért nem különösebben izgat.
28/29 anonim válasza:
Most beszéltem 404el, azt üzente hogy jelenleg épp a lumbulábiak becstelenítik meg őt, a GLXBLT galaxisban gyülekezik az egész reptoid-lumbulábi-krixkraxi-motherbookdriver flotta és majd ha mennek lelézerágyúzni a guargumikat, közben kirakják őt itt.
29/29 anonim válasza:
igen jönni fognak 2012-ben!Kár hogy 2013 van XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!