2012-ben ténleg jönnek az idegenek?
Figyelt kérdés
én szerintem ezzek az ufók ellenségek. vagy meg akarnak védeni minket egy katasztrófától. én nem hiszek istenben!! de az ufók jobban hihetők hogy ők teremtették az emberiséget. rengetek bizonyíték van rá hogy jártak már itt a földön!!! és szerintem akik közelednek azok ellenségesek lesznek. mi a válaszotok? [link] itt egy link! de ha nézni akarjátok még akor a google-ba irjátok be hogy 3 ismeretlen objektum képeket is mutat!2011. okt. 8. 22:36
11/29 anonim válasza:
Már miért ne lennének elméletek, és ezeket alátámasztó bizonyítékok a piramisok építéséről?
12/29 anonim válasza:
Ez a cikk nem eredeti.Egy másik oldalon is fent volt ez a cikk,ahol meg is írták,hogy kitaláció.
13/29 anonim válasza:
Amúgy meg nem kell félni.
14/29 anonim válasza:
Fizikai fájdalmat okozott a kérdés végigolvasása. Amit linkeltél, az egy hoaxális kábel, már megcáfolták egy ideje. De sose lehet tudni, majd meglátjuk mi lesz.
15/29 anonim válasza:
Már jönnek a Reptoid űrhajók. az ellenállás rengeteget tett, de nem tudják megakadályozni, az űrhajókat már nem lehjet visszafirdítani.
16/29 anonim válasza:
23:52
Miért nem? Elromlott a kézifék is?
18/29 anonim válasza:
Ha tudomása lenne a Nasa-nak felénk tartó idegen gépekről az utolsó dolguk lenne hogy szétkürtöljék! Ki a franc akarna pánikhangulatot? Meg se kéne várni 2012-t magunkat kinyírnánk addig?! Mik mennének ha ez frankón be lenne jelentve: gyilkosságok, fosztogatások, káosz mindenütt
19/29 anonim válasza:
Na ja, de rengeteg ponton meg lett cáfolva a hír, szóval nem azért nem jönnek mert a NASA nem kürtöli szét, hanem mert ez egy hoax.
20/29 anonim válasza:
A Nibiru jön 2012 végén, nem idegenek.
De komolyan, honnan a francból vettétek, hogy idegenek voltak??? Adjatok egy linket egy HIVATALOS oldalról, ahol le van írva, hogy idegenek jönnek. Ez csak kitaláció, nem jönnek semmilyen idegenek. A Nibiru fog a Föld mellett elhaladni és az fogja az Apokalipszist okozni, ami után folytonos katasztrófák, pólusváltás, és netántán, de ez nem biztos, akár jégkorszak is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!