Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mik voltak azok az ismeretlen...

Mik voltak azok az ismeretlen fénylő pontok tegnap a Parlament felett?

Figyelt kérdés

Egész éjjel UFOk keringtek a Parlament felett, nagyon megijedtem. Remélem, egyik politikusnak sem lett semmi komolyabb baja.

Megnéztem ma a hírportálokat, de egyik helyen sem írnak erről a jelenségről, pedig számomra nem tűnt mindennapos dolognak.

Szóval ha valaki tud valamilyen magyarázattal szolgálni erről a jelenségről, azt szívesen fogadnám.

2011. okt. 1. 09:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

ma 11:23

Nem tudom, ki hogy van vele, de én ezek után határozottan találkozni akarok 404-gyel! :D

2011. okt. 1. 15:40
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Az elnökök elalvás előtt unatkoznak ezért fényszóróval villongatnak a felhőkre.
2011. okt. 1. 17:12
 23/29 anonim ***** válasza:

Ja igen, cáfoljad csak megfelé az emberiség legősibb forrásait bármiféle földönkívüli létformával kapcsolatban. Biztos forognak a sírjaikban.

Legalább először néznél szét mielőtt f!szságot pofázol.

2011. okt. 1. 17:16
 24/29 anonim ***** válasza:
14:37-nek szólt.
2011. okt. 1. 17:17
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Sztem csak megjött néhány politikusunk a saját bolygójáról, nekik már nem bmw-jük van hanem intergalaktikus utazásra képes járgányuk amijen a földönkívülieknek is csak a földön bekapcsolják az álcázás módot.
2011. okt. 1. 18:22
 26/29 anonim ***** válasza:

"Remélem, egyik politikusnak sem lett semmi komolyabb baja."

Nagyon a szíveden viseled a sorsukat. Én meg remélem, elviszik őket innen a Világmindenség legtávolabbi pontjára, és az idegenek fognak uralkodni. Hátha jobbak:)

2011. okt. 1. 20:09
 27/29 anonim ***** válasza:
péntek este? lol akk sztem részeg voltál és odaképzelted őket... azt véletlenül nem láttad h orbánt MEGESZIK vagy MEGKÍNOZZÁK?xDD
2011. okt. 2. 18:03
 28/29 kris.king ***** válasza:
Mi az hogy remélem egy politikusnak se esett baja? Ezzel buktattad le magad. Hazudsz.
2011. okt. 16. 10:16
 29/29 anonim válasza:

Ennyire hülyék vagytok? Nem tűnik fel, hogy madarak repkednek a Parlement felett? Sirályok, amik amúgy is sűrűn előfordulnak a Duna partján. Idén augusztus 20-án üzemelték be a Parlamenten a teljes díszkivilágítást (eddig nem volt felfele irányuló fény ami a kupolát világította). Ez pedig vonzza a sirályokat és a hófehér tollazatukon visszaverődik a fény. Őket világítja meg a díszkivilágítás.

Eddig nem volt TV híradó és újság amiben ez ne szerepelt volna. Ennyire nem olvastok semmit?

2011. okt. 17. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!