Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mikor érik meg az emberiség...

Mikor érik meg az emberiség arra, hogy a vezetőink nyilvánosan beismerjék, hogy vannak a Földön "földönkívüliek"?

Figyelt kérdés

Vagy majd az idegenek fedik fel magukat?

Vagy esetleg a vezetőink is idegenek, vagy hibridek?

(Nem zsigány viktorra gondolok, hanem pl. a világbank elnökére...)

2011. szept. 30. 07:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Akkor,ha bebizonyosodik,hogy léteznek. Addig,amíg a sok hiszékeny ezt állítja,minden bizonyíték nélkül,biztosan nem.

Nem kizárt,hogy máshol is élnek élőlények,de erre még semmilyen bizonyíték nincs.

2011. szept. 30. 10:03
 12/25 anonim ***** válasza:

"Idegbeteg számlálóbiztos válasza:

Én majd megszámlálom az alieneket."

Nem is rossz ötlet , most a népszámlálásnál be is irhatják magukat a kérdőívbe .

2011. szept. 30. 10:05
 13/25 anonim ***** válasza:
63%

Nem értem,miért kell leszólni az olyan kérdezőt,aki hisz a idegenekben..

Ennyi erővel a Föld lakosságának több,mint a felét én is hülyének tarthatnám,mert hisznek Istenben.Hol a bizonyíték Isten létezésére?Sehol...

Mindenkinek lehet véleménye,tartsuk tiszteletbe,és ne küldjük egyből pszichológushoz.

Amúgy én is hiszek bennük...de mindegy..:)

2011. szept. 30. 13:12
 14/25 anonim ***** válasza:
76%
Mert, vannak , akik még a földön járnak ...
2011. szept. 30. 13:22
 15/25 anonim ***** válasza:

Sztyila...

Ha valaki a földön jár,akkor neki már mindent szabad?Tudtommal szabad országban élünk,vagy nem?Szabad véleménnyel...

Amúgy meg ha egyszer bebizonyosodna minden kétséget kizáróan,hogy léteznek,akkor téged hülyéznének le,mert nem hittél bennük..Neked se esne jól,és csak hallgatnál nagyokat.

Mindenki tartsa tiszteletbe a másik véleményét kultúráltan!

2011. szept. 30. 14:43
 16/25 anonim ***** válasza:

Félreértesz !

Nem kétlem , hogy valahol létezhetnek ,de arra semmi bizonyíték sincs , hogy valaha is jártak a földön.

Azt állítani vagy feltételezni , hogy földi vezetők is azok

esztelenség .

Ezen az elven el lehetne , azt is hinni , hogy Bush Hello Kitty gyereke. :)

2011. szept. 30. 15:02
 17/25 anonim ***** válasza:
62%

Ezt nem értem! Miért akarjátok minden áron ti UFÓ hívők bebizonyítani, hogy valaha is jártak itt.

Kezdtek átmenni EMO-ba. Áldozatnak tüntetitek fel magatokat akit senki nem ért meg a "művész" lelke miatt.

Én elmondom nektek hogy én mindent elhiszek, de túlnyomó többségben ezt mind leszarom.

Lehet hogy voltak itt, oké, de miért pont titeket gyökereket választanának hogy hirdessétek az igét.

Az UFÓK nem Isten. Nem kéri a bizalmadat hogy "higyj bennem és majd később ha jónak látom megnyilatkozom", vagy "megnyilatkoztam már több ezer évvel ezelőtt, többször is fogadd el, nincs többször kedvem légy jó keresztény". Ezt cska Isten teheti meg, az UFÓknak biztos hogy máshogy jár az agyuk és ha kell nekik zsószóló szerintem van annyi agyuk hogy nem nyurga, SW rajongó kriptaszökevényeket választanak hogy bejelentsék a jövetelüket. Ha Obama mondana ilyet azt is valószínűleg csak más nap vagy harmadnak hinném el amikor már mindenki más elhitte.

Kápis? Semmi nem indokolja hogy nektek, átlag földi halandóknak bármit is el higyjek.

2011. szept. 30. 15:29
 18/25 anonim ***** válasza:
48%

Maradjunk annyiban, hogy Secret World(youtube-google).

De igen, a legnagyobb valószínűséggel befolyás alatt áll az emberiség.

2011. szept. 30. 16:02
 19/25 anonim ***** válasza:
92%

Wyrm ...8,9,10!!!

Oké ezt a jelentését az SW-nek nem ismertem. De azért ha egy "UFÓ tagadó" az SW-t használja gondolj inkább a Star Wars ra mint egy ufós youtube videóra.

És befolyásoljon az édesanyád a káposzta főzelék elé AZT!!! Nyeld azt, ne az ilyen ufó baromságokat. Lehet hogy még jól is főzi, ne sértsed meg azzal hogy a főztjén kívül UFÓk is elbűvöljenek.

Tényleg ufósok a ti anyukátok tud erről? Vagy ET alakú mézeskalácsot süt a ti kedvetekért? Apátok nem ad taslit, ha meghallja hogy wukikról beszéltek?

2011. szept. 30. 16:35
 20/25 anonim ***** válasza:
Már beismerték,tavaly mondták az RTL hiradóban,hogy földönkívüli baktériumot találtak egy amerikai tóban.
2011. szept. 30. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!