Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A szürkék miért háborúztak a...

A szürkék miért háborúztak a Reptoidek a II. világháborúban, ha mostanában együttműködnek az 51-es körzetben egymással?

Figyelt kérdés

Ismert, hogy a II.világháborúban a szürkék Hitlert támogatták, míg a Reptoidek a szövetségeseket. Az összes földi találmány hátterében idegen technológia állt. Az UFO korong, a V-1, az enigma és minden náci találmány a szürkéktől van, míg a mikrocsip és egyéb amerikai találmány a Reptoidektől került az emberiséghez.

Miért támogatták a szürkék Hitlert és adtak neki technológiát, ha most éppenhogy együttműködnek a Reptoidekkel és az amerikai kormány által működtetett titkos föld alatti komplexumokban együtt tevékenykednek.

Ismeretes, hogyí a világháború után Reptoid technológia segítségével lőtték le Roswellben a szürkék által vezetett ufót és akkor ellenségek voltak, de mára miért barátkoztak ki ?

[link]

[link]

2011. szept. 26. 17:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Igazából csak Hitler párosodott egy Reptoiddal, ezért békét köttetett a két faj között, hogy a gyerekét le ne gyilkolják, aki nem más mint 404 :)
2011. szept. 26. 19:55
 12/24 A kérdező kommentje:

ma 19:05 Egyébként 404 is írt erről, legfeljebb te nem olvastad, azt írta hogy Hitlert elvitték és megtették uralkodónak és most az idegenekkel nemzett fiával uralkodik a bolygójukon (valamelyiken) és 10 éves Hitler.

404 válasza :

" hogy nem Hitler koponyáját találták meg az oroszok és hogy Hitler még ma is él mint hal a vízben, most éli a 10. életévét az ottani életév szerint, és hol szadistáskodik most a éppen fiaival kialakított birodalmában jelenleg," [link]

2011. szept. 26. 20:05
 13/24 anonim ***** válasza:

404 koponyáját kéne megtalálni 1,5 méterre a testétől függetlenül. Erről csak annyit, hogy ennyi erővel én is reptoid vagyok.

Amúgy túl sokat nézted a Men In Black-et és most szárnyal a fantáziád 404-ével együtt

2011. szept. 26. 20:15
 14/24 anonim ***** válasza:

"404 normális dolgokat mondott??? te hol élsz ember??????!!!!"

404 írásai ezekhez képest normálisak.

2011. szept. 26. 20:28
 15/24 anonim ***** válasza:

Jól,van,akkor ezt írta.

Én igazából egy hroll parancsnok vagyok.Hiszel nekem?

2011. szept. 26. 20:32
 16/24 anonim ***** válasza:
Nem érzed az ellentmondást magában a kérdésben? Sőt pont erre az ellentmondásra kérdezel rá, viszont még mindig tényként kezelsz egyértelműen hamis információkat.
2011. szept. 26. 22:22
 17/24 /Anita_'94/ ***** válasza:
Ilyen aljasok voltak a reptoidok, hogy a rossz oldalra álltak a II. VH-ban? Most nagyot csalódtam bennük...
2011. okt. 6. 21:04
 18/24 anonim válasza:
1: elsirtam magam a szövegeden xDDD +1
2011. okt. 7. 21:12
 19/24 mustafa33 ***** válasza:
Ez nem kérdés. A németek egyenruhája csukaszürke volt, a szövetségeseké barna, az oroszoké zöld. A szinük határozta meg hogy hova állhatnak, vagy átt kellet volna festeni magukat, de az akkori festékeknek ólom tartalmuk volt és azt nem bírják, mert az gátolja a sugarak aszimilációját, és nem tudnának fotoszinetizálni.
2011. okt. 12. 02:26
 20/24 anonim ***** válasza:

404 és Zoltán csendes bolond durva megfogalmazással élve.

Árpád viszont keményen szervezi a 10 ohmos ellenállást, de az igazi durvulás 12-13 éves kor alatt kezdődik.

2011. okt. 31. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!