A szürkék miért háborúztak a Reptoidek a II. világháborúban, ha mostanában együttműködnek az 51-es körzetben egymással?
Ismert, hogy a II.világháborúban a szürkék Hitlert támogatták, míg a Reptoidek a szövetségeseket. Az összes földi találmány hátterében idegen technológia állt. Az UFO korong, a V-1, az enigma és minden náci találmány a szürkéktől van, míg a mikrocsip és egyéb amerikai találmány a Reptoidektől került az emberiséghez.
Miért támogatták a szürkék Hitlert és adtak neki technológiát, ha most éppenhogy együttműködnek a Reptoidekkel és az amerikai kormány által működtetett titkos föld alatti komplexumokban együtt tevékenykednek.
Ismeretes, hogyí a világháború után Reptoid technológia segítségével lőtték le Roswellben a szürkék által vezetett ufót és akkor ellenségek voltak, de mára miért barátkoztak ki ?
ma 19:05 Egyébként 404 is írt erről, legfeljebb te nem olvastad, azt írta hogy Hitlert elvitték és megtették uralkodónak és most az idegenekkel nemzett fiával uralkodik a bolygójukon (valamelyiken) és 10 éves Hitler.
404 válasza :
" hogy nem Hitler koponyáját találták meg az oroszok és hogy Hitler még ma is él mint hal a vízben, most éli a 10. életévét az ottani életév szerint, és hol szadistáskodik most a éppen fiaival kialakított birodalmában jelenleg," [link]
404 koponyáját kéne megtalálni 1,5 méterre a testétől függetlenül. Erről csak annyit, hogy ennyi erővel én is reptoid vagyok.
Amúgy túl sokat nézted a Men In Black-et és most szárnyal a fantáziád 404-ével együtt
"404 normális dolgokat mondott??? te hol élsz ember??????!!!!"
404 írásai ezekhez képest normálisak.
Jól,van,akkor ezt írta.
Én igazából egy hroll parancsnok vagyok.Hiszel nekem?
404 és Zoltán csendes bolond durva megfogalmazással élve.
Árpád viszont keményen szervezi a 10 ohmos ellenállást, de az igazi durvulás 12-13 éves kor alatt kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!