Kétségbeejtőő. Félek Valóság vagy csak álom?
Sziasztok.
pár hónapja elmeséltem az egyik álmom lásd http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__1981..
A mostani álmom a következő volt: Egy társasággal szórakoztunk. nem buli volt csak beszélgettünk.. aztán hirtelen éreztem valami rezgést fények szűrödtek be és mintha a falból léptek volna elő fekete öltönyös férfiak.Újra az a halálfélelem érzés tört rám mint az előző álmomban.. Fenyegetve éreztem magam és rettentően féltem. Odalépett hozzám az egyik és azt mondta menjek velük. Azt mondták meg akarnak mutatni valamit. A társaságban lévők meg sem mertek mozdulni.. a hugom kiabálni kezdett h hagyjanak békén de ekkor már a félelmemet nyugalom váltotta fel. Velük akartam tartani. Felkeltettem anyut és azt mondtam elmegyek. Ő egyfolytában azt hajtogatta h megőrültem. Hogy ez nem én vagyok de én már pakoltam. Anya sírni kezdett én végig mosolyogtam...
Hihetetlen volt... az érzelmeim megint erősek és valóságosak voltak. Most nem az idegenektől ahnem magamtól ijedtem meg. A vége persze megint az volt h felriadtam és patakokban folyt rólam a víz.....
Kérlek segítsetek. Azért fordulok ismét hozzátok mert az előzö kérdésnél meglepően értelmes válaszokat kaptam. Újra felhívom a figyelmet h nem vagyok UFO hívő. Egyszerűen csak furcsák ezek az álmok....
Köszi
Na akkor adok neked egy raciónális választ:
Ha túl sok horror filmet nézel,az emblematikusság a sötétség,a halál és a veszély témáit és a hozzájuk kapcsolódó univerzális félelmeket testesíti meg.Itt kapnak szerepet az úgynevezett kulturális,illetve a történelmi félelmek,amelyek egy-egy nemzet vagy a világ történetét kísérik el.Szokások,rítusok,szertartások,amelyek a kollektív hitvilágunk lényeivel való kapcsolattartást szolgálják.A horror műfaj három meghatározó faktora a feszültség,az embléma és az irrealitás.A természetfelettitől való rettegés egészen másfajta feszültség forrása,mint amit egy dráma vagy akciófilm kapcsán élünk át.Ez a feszültség természetes és életszerű jelenségek torz entitásain alapszik,amelyek megfoghatatlan,megmagyarázhatatlan jelenségekhez kapcsolódnak.Ha a Sci-fi filmeket szeretgeted inkább,akkor maradjál az alap Star Treknél.Én még soha nem álmodtam ufokról,soha nem is ládtam még ufot,de ennek ellenére hiszek abban hogy más élet is létezik a földön kívűl,mert egy ekkora végtelenűl hatalmas univerzumot vétek csak ennyi emberre elpazarolni.Továbbá igen profi kis történetet meséltél el erről nekünk,de van még rajta mit csiszolni.A testen kívűliség élménye,pedig nem ide való,tehát haggyuk..
De hogyha már az álmoknál tartunk akkor én is elmesélek egy olyan horrorisztikus álmot mely sokkalta szörnyübb mindötökénél együtvéve.Tehát ha azt álmodom hogy jól alakulnak a dolgaim végre egy jó nővel,néha talán még el is jutok odáig az álmomban hogy megdöngethessem,felébredek és ő pedig sehol sincsen,hol ott az álmomban már megszereztem egyszer,de semmit nem ért,mert a valóságban nincsen.Vedd ezt példának.Több okai is van annak hogy mit álmodunk,de ezt neked kell tudnod mihez vezethetők vissza a szálak.A csalodást okozó álmok a legrosszabbak.Amikor találsz egy halom pénzt,de felébredve egy vasad sincsen.Ezek a szörnyűk.Vannak szánalmasan betegeges álmok is,mint amit most megosztottál velünk,és amit álmodunk néha néha napján.De mível hasonló álmom nekem is volt,csak semmi köze nem volt az ufokhoz,egésszen más jellegű,de tudom,ez csak álom,mindennek meg van az oka.A válasz az orrod elött van,csak nem látod....!És igen ez egy kellemetlen állom,melyből ha felébredsz automatikusan elfog a félelem,de a valósághoz nincsen köze.
Hasznos tanács:Fordulj át az ellenkező oldaladra és megszűnik.Ergo kontroláld magadat egy kicsikét,és akkor talán nem érzel késztetést arra hogy ilyen kérdéseket megosszál itt.
Szerintem vigyázz, nehogy alvajáró legyél. Ha ennyire beleéled magad álmodban, a végén arra ébredsz, hogy valóban csomagolsz a szobádban!
Nem igazán tudom mit lehetne ide válaszolni, vagy segíteni...én annak hiszek, amit látok. Lehet, hogy tényleg léteznek ufók, vagy másik bolygón más élőlények, de eddig nem bántottak minket. Ha egyáltalán léteznek. Amíg nem megyünk el a Marsra felkutatni és leigázni őket, ők se hódítják meg a világunkat. :D nem tudok mást válaszolni erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!