GusztixD kérdése:
Szerintetek a földönkívüliek mit esznek?
Figyelt kérdés
Én kiváncsivagyok hogy mitesznek isznak ezek a különleges lények :DLehetséges az hogy attól az ételtöl kapnak ien érdekes gondolkodásos mitom én mit ? vagy az innivalójuktól? várom a válaszokat :D2011. szept. 17. 17:35
11/46 anonim válasza:
a saját bolygójukon fellelhető növények terméseit és talán az ottani állatokat bár az is lehet túlléptek az étkezés mint örömforrás szintjén és csak bekapnak 2-3tablettát amiben minden benne van.inkább az utóbbi valószínű.
12/46 anonim válasza:
a káposztalevest igencsak szeretik:D
13/46 A kérdező kommentje:
erröl beszélek hogy ien nyomikis vannak akik tönkre teszik az egész ezotéria kategóriát nem konkrétan ara gondoltam hogy fuu mostazonal mongyátok meg mitesznek hanem arra hogy lehetségese valami földiétel kialakulása ott?
2011. szept. 17. 19:09
14/46 anonim válasza:
egyébként az én véleményem: enni nem esznek semmit. a növények mit esznek?:D szerintem fénnyel táplálkoznak, vagy valami ilyesmi. biztos hogy nem ugy esznek mint mi. sokkal modernebb táplálkozási forma az anyagfelvétel. köszipuszi
16/46 anonim válasza:
fényből a növény sem él meg ,azért van a gyökere hogy felvegye a vizet és a tápanyagokat.De lehet, tehenet esznek mert sokat elrabolnak közülük .
18/46 anonim válasza:
Az embert csak akkor eszik, ha termékként megveszik azt, vagy megunják a társaságukat, esetleg szimplán csak nincs jobb/rosszabb kéznél, háznál.
19/46 anonim válasza:
nos, azt se tudjuk ők maguk miből épülnek fel, plusz valószínű sokféle életforma létezik, tehát bármit ehetnek, amit csak el tudsz képzelni...nagy az univerzum, így valószínű találsz majd olyan fajt ami pont azt eszi amire gondoltál...legalábbis tudományos szempontból ez lenne a valószínű...
20/46 A kérdező kommentje:
akik normálisan válaszolnak azoknak köszi.
akik meg csak befirkálnak valamit kapják be;)
2011. szept. 18. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!