A földönkívüliek mit esznek?
Fényt és csecsemőket!!
De a kedvencük a szolizó csecsemők :-D
Attól függ, hogy melyik faj.
Én egy faj étkezési szokásait ismerem: Egy vörös szemű földönkívüli fajta.( nevüket pontosan nem tudom). Ők redszeresen figyeli az embereket(nem csoda hisz hasonlítanak is ránk). Eléggé barátságosak is velünk :D Ezek csak növényeket esznek... egy szóval vegetáriánusok.
Na most, ha jól csalódok, te lennél az a bizonyos Feri, akinek a történetét végig követtem - bár nem szóltam hozzá -, és köszönöm, közben nagyon jól szórakoztam, így beetetni a népet... Elismerésem!
Azonban, ha tényleg te vagy Feri, és jelenleg 404 - aki aztán tuti, hogy nem te vagy, véletlenül sem - lakásán tartózkodsz, miért nem kérdezed meg a legilletékesebb személytől? *fejet csóvál, nem érti*
Ami a bolygójukon megterem.
Amikor megvizsgáltak a valxundinok,megitattak velem valamilyen spenótszerű italt.Úgy nézett ki mint a spenót,de sokkal higabb volt.Úgy feltöltődtem tőle energiával,hogy 3 napig nem aludtam,mégcsak el sem fáradtam.
Azt tudom,hogy a hrollok sok húst és zöldséget esznek,de azt nem tudom nagyon tudom leírni,hogy milyenek az ottani élelmiszerek.Azt tudom,hogy húst esznek,köretnek meg valami fehér dolgot.Meg sokszor valami lila pépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!