A macskám furcsán viselkedik. Félek tőle. Szerintetek?
Nem lehet, hogy depresszios? Hallottam olyant, hogyha bantalmaznak egy allatot, akit amugy a gazdaja szeretettel vesz körül, akkor mintha elveszitene identitasat, tamad, harap...stb. Arra gondoltam, esetleg ennyire nem depis, hogy tamad, de ennek enyhebb fokozata?
Valami felelem-fele?
Amugy nekem a valaszok közül az elsö a favorit. :DDD
Azt sosem birtam felfogni, hogy ember letükre bizonyos emberek minek alusznak a macskajukkal? Csak nem felsz es emiatt vettel macskat? Mert akkor meg megerezheti a felelmedet, ugyanis az allatok alacsonyabb agyhullamuak, azaz többnyire alfaban vannak igy jobban megerzik a lelkiallapotodat. (Eddig komoly!) A vegen kiderül, h szegeny allat azota depis, amiota testi közelsegben vagytok. :DDD
Most csak a kerdeseidre valaszolok:
"A macskám furcsán viselkedik. Félek tőle. Szerintetek?"
Szerintem igen, felsz töle.
"Átváltozhatott egy UFO-vá?"
Nem, földi leny nem valtozik at ufova. Ufoknak nevezik, a földön kivülröl eredö lenyeket.
"Megszállták a földönkívüliek?" Nem tudom. A sok racionalis gondolkodasu, magat földön 2 labbal jaronak tarto kapasbol irna erre: Neeem. Pedig sztem ha a földön 2 labbal jarok a bizonyitekokban latjak a tudomanyost, akkor az a helyzet, hogy erre nincs bizonyitek, hogy megszalltak-e vagy nem.
"Mit csináljak vele?" Sztem semmit, vele minden rendben. Mint irtak a macskatartok, csupa normalis dolgot csinal, akkor?
XD :SSS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!