Ha 404 soha többet nem tér haza a földönkívüliektől, akkor meghaltnak kell tekinteni?
Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 14:17
21/40 anonim válasza:
404 megsértődött mert nem mindenki hitte el a képtelen sztorijait, úgyhogy már csak a blogján hajlandó osztani az észt.
23/40 anonim válasza:
Ja azt a honlapot mondod? Az nem az övé de amúgy jó :D
24/40 Solarian válasza:
Jah ha röhögni akarsz akkor télleg jó.
25/40 anonim válasza:
Dehogy röhögök 404en! Ő egy hős! Minden tiszteletem az övé!
26/40 anonim válasza:
40-es szövetséget kötött az ufókkal. Megengedte hogy megcsippeljék az agyát, cserében korlátlanúl ellátják fűvel :LOL
27/40 anonim válasza:
404 igazat ír. Nekem már mutatott bizonyítékot. Minden elismerésem 404nek! Az én szemembe 404 egy hős!
28/40 anonim válasza:
vki belinkelné azt a blogot ami az övé?:D
29/40 anonim válasza:
404 megsértődött a ferire mert lefényképezte a lakását pár ribanc miatt:S
30/40 A kérdező kommentje:
Erről beszélnek sztm. hogy ez 404 blogja. De ez nem is blog hanem egy honlap ami nem is az övé hanem a 404 fanatikusoké. [link]
Vagyis nem blog és nem 404é, csak keverik a sz@rt.
2011. szept. 7. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!