Ha 404 soha többet nem tér haza a földönkívüliektől, akkor meghaltnak kell tekinteni?
Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 14:17
11/40 anonim válasza:
Igen. Azt mondta 1 napra megy, de nekünk az 3-4 hét lesz ami neki 1 nap. Ha 3 hét múlva nem érne haza akkor igaz amit a jós mondott.
Milyen jós?
12/40 anonim válasza:
milyen jós/jóslat?..am 404 még jár ide, mert én nem szoktam látni...?
13/40 anonim válasza:
De azt is írta 404 ha történne vele valami úgy is meggyógyítanák. Innentől kezdve nincs miért aggódni. Ha fejlett lények vitték el akkor nem hagynák meghalni ha vendégként kezelik.
14/40 anonim válasza:
15/40 anonim válasza:
azért nem látni sok kérdést róla emrt az adminok betiltják. Én már ketrtőt is kiraktam 40-el kapcsolatban de azonnal letörölték:S
16/40 anonim válasza:
Halottnak akkor lehet tekinteni, ha meghalt. Milyen kérdés ez már?
Az, hogy most horgászik valahol, és nem ír, még semmit sem jelent.
18/40 ABSOLON válasza:
Akkor kedves kérdező hónapokig/évekig ott lehet?
19/40 anonim válasza:
És mivel ment 404 a másik bolygóra???
Űrtaxival??????????
20/40 anonim válasza:
Valószínű hogy nem ember alkotta űrtaxival ment. Akár mivel ment nem irigylem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!