Az idegeneknél van olyan fejlett sexuális ruha kelléktár mint nálunk?
Figyelt kérdés
Gyakran megfordúl a fejemben, hogy az idegeneknél milyen szinten van a sexuális kellékek skálája. Mi emberek, ha ellaposodik a kapcsolatunk, de nem ábrándulunk ki egymásból egy sex shop beli látogatás után felfrissűlten kezdhetjük új dimenziókra építve a kapcsolatot, de nekik még ruhájuk sincsen, akik ide jönnek, akkor mit használnak vágygerjesztőnek.2011. szept. 4. 22:42
11/18 anonim válasza:
8.22
Akkor az ufók japánok! Ők ilyen perverz őrültek XD
12/18 anonim válasza:
Röhögök mind a hülye. Hogy az anyádba jut eszedbe ilyen kérdés?
13/18 anonim válasza:
A páva a farkával csábít, az oroszlán a sörényével, a hal a színeivel, a muslinca a pöttyeivel, az idegenek meg a te trófeáddal.
14/18 üreginyul válasza:
Először gondolkoztam, hogy ez most egy vicc...?
De aztán rájöttem, hogy te csak simán
KIB@SZOTT EGYSZERŰ vagy!!!
15/18 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy az idegenek értelmes élőlények??
Oké, hogy nem vagyunk egyedül, de arra sokkal nagyobb esély van, hogy rajtunk kívül nincs más értelmes élőlény az univerzumban.
Amúgy meg: Ez honnan a francból jutott neked eszedbe????
És amúgy mi vagyok én (vagy esetleg valaki más), hogy tudnom kéne?? Nem vagyunk idegenek, sőt még csak nem is láttunk egyet sem (404-et sem láttuk még, pedig ő aztán tényleg nem ember).
Erről jut eszembe: kérdezd meg 404-et, hogy ez hogy megy náluk :)
16/18 anonim válasza:
"fejlett szexualis ruha" ez milyen?
17/18 anonim válasza:
szerintem plussz beépített játékszerekkel fejlesztettékXD
18/18 A kérdező kommentje:
404-et nem kérdezem meg mert imbecilis és drogos, normális emberek válaszát akarom.
2011. szept. 27. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!