Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ezekről az idegenekről hallott...

Ezekről az idegenekről hallottatok már? Hatalmas sárkányszerű lények, és magukat tartják a galaxisban az első civilizációnak.

Figyelt kérdés

Sárkányok (drakonidák)

A legellentmondásosabb „kiszivárogtatás” és kontaktok által közölt beszámoló egy földönkívüli „mester gyíkember” fajra, a drakonida-reptilianida (sárkánygyík) kultúrára vonatkozik, mely a Sárkány csillagkép alfájáról, a 215 fényévre lévő, egykoron sarkcsillagként ismert Thubánról származik. Alex Collier szerint a drakonidáknak vagy sárkányembereknek két fő kasztja van, az első a harcosok osztálya, tagjai 210-240 cm magasak, s az egész galaxisban rettegett lények harci képességeik miatt. A másik osztálya a drako-reptilianida fajnak az „uralkodói vonal”, melyet „Ciakarok” néven ír le, akik testalkatuk, pszichikai képességeik és hatalmas szárnyaik miatt, esetleg azonosíthatóak a földi hagyomány által leírt sárkányokkal, amennyiben Collier-nek igaza van:

„A drakonidák hatalmas képviselői a gyíkember fajnak. Létezik egy „Ciakar” néven ismert uralkodói réteg. Testmagasságuk 4.4 métertől 6.5 méterig terjed, súlyuk elérheti a 900 kg-ot. Szárnyakkal rendelkeznek és félelem keltőek. Rendkívüli tisztánlátó képességgel rendelkeznek, hihetetlenül intelligensek és nem mindennapi módon félelem keltőek.”

Collier állítja, hogy a drakonidák, világnézetük szerint, a galaxis legelőször létrejött intelligens faja, s biológiai úton sok-sok világot élőlényekkel népesítettek be. A drako-reptilianidák ezért úgy tekintenek magukra, mint az általuk „ellenőrzött” világok, ideértve a Földet is, természetes uralkodóira, az emberiségre pedig mint alacsonyabbrendű fajra. A drakonidák érdekeltek a Föld javainak és erőforrásainak betakarításában, tudván azt, hogy ezek az erőforrások igen hatékonyan felhasználhatók számukra.

Így tűnik, szigorú hierarchia uralkodik a drako-reptilianidák és más, ugyanebbe a csoportba sorolt földönkívüli fajok között. Thomas Castello szerint az Alfa Draconisról származó gyíkemberek, a drako-reptilianidák uralmuk alatt tartják a Földön őshonos gyíkembereket, azok a magas szürkéket, s azok pedig a kis szürkéket. Figyelemreméltó, hogy Castello szintén beszámol a drakonidák vezető kasztjáról, a szárnyas Ciakarokról, akiket rendkívül könnyű „sárkányokként” azonosítani. Jefferson Sousa, brazíliai ufókutató, megerősíti a magas szürkéket is felölelő hierarchia, valamint a Mester gyíkember faj létezését.

Az eddig bemutatott valamennyi földönkívüli faj a jelek szerint számos, egymást átfedő megállapodást kötött, melyek valamilyen formában kapcsolódnak az Egyesült Államok nemzeti titkosszolgálatai és a szürkék között kötött szerződésekhez. A drakonidák a katonai-ipari-földönkívüli komplexum (MIEC) csúcsán (rejtőzve) ellenőrzésük alatt tartják a földönkívüliek jelenlétével kapcsolatos információkat, illetve technológiájukat. A drakonidák minden jel szerint igen aktívak az emberiség elitjének, intézményeinek és gazdasági rendszerének, katonai fejlesztéseinek, a földi klíma tönkretételének, háborúk kirobbantása és a hanyagság elterjesztésének ellenőrzésében, miközben elvonják az emberiség erőforrásait, manipulálják a szürkéket és más gyíkember fajokat. A drakonidák tevékenysége globális problémákat okoz, mint például az általános jólétre való törekvés, az elit és intézményrendszerének korrumpálása, etnikai/vallási zavargások keltése, emberi jogok megsértése, bűnöző jellegű kultúrák és a terrorizmus elterjesztése, végül ide sorolható a drogkereskedelem és a szervezett bűnözés is.

2011. szept. 1. 11:46
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:

mint a diszkoszvető , ugyan úgy kering a hold, ha hold évente 4 cm-ert távolodik a földtől...

EZ azért van mert kileng és vissza leng, a gravitációs erő véget, ez véget is van a dagály és az apály jelenség. Ahogyan a centrifugális erő hat a holdra, úgy távolodik el tőlünk...

A hold pályája nem állandó, soha nem is volt az... A föld eltaszítja magától, hogy miért nem marad itt úgy mint más holdak a naprendszerünkben , nem tudom... De talán egyszer kiderül.

2011. szept. 1. 19:34
 32/51 A kérdező kommentje:
2011. szept. 1. 19:36
 33/51 anonim ***** válasza:

Ez nem hírközlő oldal.

Az óvodás meséitek pedig nagyon viccesek.

2011. szept. 1. 20:01
 34/51 anonim ***** válasza:
80%

kedves barátom, diator...

legalább ne ásd magad mélyebbre... minél inkább ragaszkodsz a "de nemis forog a hold" c. marhasághoz, annál nevetségesebb vagy.

hidd el, nem szégyen, ha valaki nem tud valamit, senki sem születik úgy, hogy mindent tudna, és tanulni sohasem késő.

ha nem hiszel az általad is idézett wiki cikknek, ha nem hiszel az általam linkelt szaklexikon szócikknek, akkor legalább higgy a saját szemednek: csináld már meg azt kisérletet, amit leírtam!

(esetleg azt is megteheted, hogy elgondolkodsz azon, hogy vajon hogyan lehetséges, és mi a magyarázata annak, hogy a földről a holdnak mindig csak az egyik oldalát látjuk...)

2011. szept. 1. 20:02
 35/51 anonim ***** válasza:
87%

19:34- es beírásodra:

azt hiszem, kedves diator barátom, neked igen nagy zűrzavar van a fejedben...

összeolvasol mindenféle dolgokat, kicsipegetsz belőlük valamit, azután ezeket a kicsipegetett morzsákat belegyömöszölöd egy lidérnyomásszerű zanzába...

az árapály jelenségnek semmi köze a hold librációjához, a föld nem taszítja el magától a holdat (az igaz, hogy a hold folyamatosan távolodik a földtől, de szó sincs semmiféle taszítóerőről, ennek a magyarázata egészen máshol keresendő és nem "majd valamikor" tudjuk meg az okot, hanem nagyon is világos mindenki előtt, aki csak egy kicsit foglalkozik az égi mechanikával)...

és még lehetne sorolni a fatális tévedéseidet és félreértéseidet.

nem tudom, hogy hány éves vagy, kedves barátom, de ha még iskolába jársz, akkor sürgősen oda kellene figyelni a fizika/földrajz/biológia s.t.b. órákon, ha meg már kijártad az iskoláidat... nos, akkor figyelmesebben kellen megválogatnod az olvasmányaidat.

2011. szept. 1. 20:26
 36/51 anonim ***** válasza:
Halottam már róluk,de nem tudom,hogy léteznek,de ha adsz valami bizonyítékot akkor megköszönöm.
2011. szept. 1. 20:39
 37/51 anonim válasza:
én erről még nem hallottam de 200%-osan biztos vagyok benn h hülyeség ! mert nincs földönkívűli civilizált élet
2011. szept. 1. 21:21
 38/51 anonim ***** válasza:

Diator,ezt már sokszor elmondtam,de a kedvedért elmondom mégegyszer:nem kell mindent elhinni,amit az Interneten olvasol.

Ja és a Hold az FOROG a tengelye körül.

2011. szept. 1. 23:11
 39/51 anonim ***** válasza:
Töltsd le a Google Földet vagy vegyél egy Holdgömbot és meglátod,hogy mi van a Hold másik oldalán.
2011. szept. 1. 23:14
 40/51 anonim ***** válasza:
Kedvse Diator! Én ismerem ezt a történetet, Aranyi László weboldalán olvastam ezt a történetet, hónapokkal ezelőtt. Még sok szépen megírt, és érdekes sztori található rajta. Tehát a kérdésedre a válasz: én hallottam róluk, ugyanott, ahol valószínűleg te is.
2011. szept. 2. 10:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!