Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ezekről az idegenekről hallott...

Ezekről az idegenekről hallottatok már? Hatalmas sárkányszerű lények, és magukat tartják a galaxisban az első civilizációnak.

Figyelt kérdés

Sárkányok (drakonidák)

A legellentmondásosabb „kiszivárogtatás” és kontaktok által közölt beszámoló egy földönkívüli „mester gyíkember” fajra, a drakonida-reptilianida (sárkánygyík) kultúrára vonatkozik, mely a Sárkány csillagkép alfájáról, a 215 fényévre lévő, egykoron sarkcsillagként ismert Thubánról származik. Alex Collier szerint a drakonidáknak vagy sárkányembereknek két fő kasztja van, az első a harcosok osztálya, tagjai 210-240 cm magasak, s az egész galaxisban rettegett lények harci képességeik miatt. A másik osztálya a drako-reptilianida fajnak az „uralkodói vonal”, melyet „Ciakarok” néven ír le, akik testalkatuk, pszichikai képességeik és hatalmas szárnyaik miatt, esetleg azonosíthatóak a földi hagyomány által leírt sárkányokkal, amennyiben Collier-nek igaza van:

„A drakonidák hatalmas képviselői a gyíkember fajnak. Létezik egy „Ciakar” néven ismert uralkodói réteg. Testmagasságuk 4.4 métertől 6.5 méterig terjed, súlyuk elérheti a 900 kg-ot. Szárnyakkal rendelkeznek és félelem keltőek. Rendkívüli tisztánlátó képességgel rendelkeznek, hihetetlenül intelligensek és nem mindennapi módon félelem keltőek.”

Collier állítja, hogy a drakonidák, világnézetük szerint, a galaxis legelőször létrejött intelligens faja, s biológiai úton sok-sok világot élőlényekkel népesítettek be. A drako-reptilianidák ezért úgy tekintenek magukra, mint az általuk „ellenőrzött” világok, ideértve a Földet is, természetes uralkodóira, az emberiségre pedig mint alacsonyabbrendű fajra. A drakonidák érdekeltek a Föld javainak és erőforrásainak betakarításában, tudván azt, hogy ezek az erőforrások igen hatékonyan felhasználhatók számukra.

Így tűnik, szigorú hierarchia uralkodik a drako-reptilianidák és más, ugyanebbe a csoportba sorolt földönkívüli fajok között. Thomas Castello szerint az Alfa Draconisról származó gyíkemberek, a drako-reptilianidák uralmuk alatt tartják a Földön őshonos gyíkembereket, azok a magas szürkéket, s azok pedig a kis szürkéket. Figyelemreméltó, hogy Castello szintén beszámol a drakonidák vezető kasztjáról, a szárnyas Ciakarokról, akiket rendkívül könnyű „sárkányokként” azonosítani. Jefferson Sousa, brazíliai ufókutató, megerősíti a magas szürkéket is felölelő hierarchia, valamint a Mester gyíkember faj létezését.

Az eddig bemutatott valamennyi földönkívüli faj a jelek szerint számos, egymást átfedő megállapodást kötött, melyek valamilyen formában kapcsolódnak az Egyesült Államok nemzeti titkosszolgálatai és a szürkék között kötött szerződésekhez. A drakonidák a katonai-ipari-földönkívüli komplexum (MIEC) csúcsán (rejtőzve) ellenőrzésük alatt tartják a földönkívüliek jelenlétével kapcsolatos információkat, illetve technológiájukat. A drakonidák minden jel szerint igen aktívak az emberiség elitjének, intézményeinek és gazdasági rendszerének, katonai fejlesztéseinek, a földi klíma tönkretételének, háborúk kirobbantása és a hanyagság elterjesztésének ellenőrzésében, miközben elvonják az emberiség erőforrásait, manipulálják a szürkéket és más gyíkember fajokat. A drakonidák tevékenysége globális problémákat okoz, mint például az általános jólétre való törekvés, az elit és intézményrendszerének korrumpálása, etnikai/vallási zavargások keltése, emberi jogok megsértése, bűnöző jellegű kultúrák és a terrorizmus elterjesztése, végül ide sorolható a drogkereskedelem és a szervezett bűnözés is.

2011. szept. 1. 11:46
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:

Igen kedves utolsó válaszoló ez így van...

De nem minden hol van úgy mint itt hazánkban.

Máshol rosszabb a helyzet valahol pedig jobb.

2011. szept. 1. 12:28
 12/51 A kérdező kommentje:

De nem értem, akkor mi emberek honnan vagyunk... Ezek a sárkányszerű lények lehet hogy tudják hogy mi honnan vagyunk itt??

És ha ez az egész igaz akkor az első inteligens lények a hüllők voltak a galaxisunkban..

felettébb érdekes ez az egész...

Minden esetre még várnunk kell az igazsággal.

2011. szept. 1. 12:32
 13/51 anonim ***** válasza:
Előre bocs, de nem olvastam el semmit magán a kérdésen kívül, de válaszolnék. Álmodtam már hatalmas sárkányról, aki az istenek hírvivője volt. Hatalmasak, okosak, de nem nézik le az embereket. Ha az istenek egy-egy lénnyel kapcsolatba akarnak lépni, őt/őket küldik. Bár nem ilyen sárkánygyík és gyíkember formájú...
2011. szept. 1. 13:15
 14/51 anonim ***** válasza:

Az élet honnan ered erre , mindig is csak feltételezések lesznek. Lehetséges , hogy valóban meteoritok szállítják egyszerű sejtformában, de egy biztos sárkányszerű lények , soha nem is voltak és semmilyen bolygón nem élnek , de főleg

róluk leíráshoz ember nem jutott soha.

És egy megjegyzés : a hüllők még véletlenül se intelligens lények.( A krokodil agya borsó nagyságú :) )

2011. szept. 1. 13:16
 15/51 anonim ***** válasza:
ez naon érdekes, köszi!
2011. szept. 1. 13:47
 16/51 anonim ***** válasza:
67%

kedves diator barátom!

neked nem inkább a hold tengelyforgását kellene tanulmányoznod?

(tudod, amiről azt állítod, hogy neki nincs is olyan :)

2011. szept. 1. 14:04
 17/51 Tetzauhcohuatl válasza:

Kedves sztyila!

Miért is olyan biztos, hogy "sárkányszerű lények, soha nem is voltak és semmilyen bolygón nem élnek, de főleg

róluk leíráshoz ember nem jutott soha"? Talán be tudod bizonyítani minden kétséget kizáró módon? Ismered a világegyetem összes bolygóját, s az azokon élő összes létformát? Ugyanis csakis akkor tehetnél ilyen kijelentéseket! Ellenkező esetben az álláspontod semmivel sem valóságosabb (még ha te azt úgy is hiszed), mint a kérdező által felvetett alternatíva, ezt jobb ha bevésed...

2011. szept. 1. 14:12
 18/51 Tetzauhcohuatl válasza:
Jah, igen, és a hüllők még véletlenül sem intelligens lények, ezt a wikipédián találtam a krokodilokra vonatkozóan: "Az idegrendszer is igen fejlettnek mondható, az agy térfogata a testhez viszonyítva nagy. A krokodilok viselkedése sokkal összetettebb, mint a többi hüllőé; képesek megjegyezni nevelőjüket – akit így nem is bántanak, sőt engedik, hogy simogassa őket –, névre is hallgatnak. A nílusi krokodil például emlékezetből tudja, hogy mikor érkeznek a szavannán várakozó állatok a folyóhoz, hogy átkeljenek. Agyuk fejlett, felépítése a madarakéra emlékeztet, gyors reagálásra képes, plasztikus."
2011. szept. 1. 14:22
 19/51 A kérdező kommentje:

Jó a krokodilok nem okosak, de miért ne lehetne egy állat fajnak inteligens képviselője... ahogyan a majomnak mi...

Ahogyan a humanszerű lényeknek az ember, lehet hogy felettünk is vannak olyan emberi lények amelyek előrébb tartanak mint mi evulucióban.

Hát nem is tudom, hogy győzzelek meg benneteket.

A hüllő szerű lényeknek is lehet értelmes inteligens élőlényei, ahogyan a reptiliánok...

Na jó, figyú srácok, nem tudom hogy ez-a leírás igaz vagy sem... Egyszerűen nem tudom.. De megszeretném tudni..

Meg szeretném tudni, hogy ezek a lények léteznek-e .. a Plejádok a reptiliánok a szírusziak , a telosziak..

azt hogy minden bolygó üreges -e belüről.

Tudni akarom hogy a szürkék léteznek -e.?:

Tudni akarom hogy a Galaktikus föderáció létezik-e....

Sok mindent tudni akarok, nem tudom hogy-hogyan lehetséges kapcsolatot létesíteni idegenekkel...

Bárcsak tudnánk az igazságot.

Na az egyik srác már megint a holddal jön,, akkor megint elmondom, hogy érthető legyen...

A hold nem kering a saját tengelye körül, Ezért is a föld bármely részén nézzük akkor mindig ugyan azt az oldalát látjuk...

Nem tudom ennél jobban elmondani...

Remélem érthető... Nem fogom még egyszer elmondani, bizonyítsd be hogy nem nekem van igazam a holddal kapcsolatban.

2011. szept. 1. 14:31
 20/51 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Tetzauhcohuatl !

Igazad van túloztam , sárkányszerű lények persze létezhetnek , csak a valószínűsége ilyen létformának elhanyagolható.Azt , hogy ember ilyen pontos leírást adjon róluk lehetetlen .Mese.

Hókuszpók is élhet egy távoli bolygón , Kis herceg szomszédságában.

Ugye te sem feltételezed , hogy a fent leírtakból egy szó is igaz?

A krokodilos idézetednek , biztos van némi valóságalapja ,

de ezeket a tulajdonságokat , még véletlenül se nevezhetjük intelligenciának (a kérdező).Erre reagáltam.

Egyébként hüllőtartóként valamelyest otthon vagyok a témában . Sok mindent megtanulnak. A gazdájukat elképzelhető , hogy megismerik , de sose fogják úgy elfogadni őket , mint az emlősök. Nincs több "eszük" egy halnál , vagy egy madárnál.

Az " Ezt vésd be " stílushoz csak annyit , hogy lehet vitatkozni , meg veszekedni is. Döntsd , el melyik a civilizáltabb...

2011. szept. 1. 14:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!