Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Földön kívüliek, avagy ti...

Földön kívüliek, avagy ti hisztek bennük?

Figyelt kérdés
Sokan úgy gondolnak a földön kívüliekben, mind valami nagy zöld valamikre, ahogyan Hollywood a filmeken ábrázolja, de mivel a élet nagyon sokszínű egyszerűen el sem lehet képzelni hogyan is nézhetnek ki. Lassan szondákat küldenek az tudósok a Marsra, és más bolygókra. Feltételezéseim szerint, ha baktériumokat találnak valamelyik bolygón már földön kívüliekre leltünk. És a baktériumok nagyon szívós lények, amik akárhol megélnek.
2011. aug. 31. 19:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, arra gondoltam hogy itt mindenki bolondnak fog hinni, de úgy tűnik nem :)
2011. szept. 1. 12:55
 12/16 anonim válasza:
Baktériumok és hasonló 1általán nem civilizált élet forma biztosan létezhet! de olyan mint a Fölsdön van olyan én biztosra veszem h nincs nem létezik! az UFO észlelések meg kitalácók sztem
2011. szept. 1. 18:35
 13/16 anonim válasza:
Idegeneknek mindenképpen léteznie kell. De senki se számítson a kis zöld lényekre. Egy gondolatkísérletet elvégeztek az utóbbi években, amely megdöbbentő eredményt hozott. A föld különböző tulajdonságait vizsgálták és azok kialakulását. Meghatározták hogy megközelítőleg 100000 olyan adatnak (többek közt gravitációs állandó, víz fagyáspontja, a föld keringési ideje stb.) amelyeknek 8 ismétlem 8 tizedesjegy pontosnak kell lennie (0,0000001). Ez mind a 100000 adatra nézve gyakorlatilag konvergál a 0% esélyhez. De mivel tudjuk hogy az univerzum végtelennek tekinthető (azért manapság már sejtjük hogy mekkora) annak nincs esélye hogy hozzánk hasonló felépítésű szervezetű és inteligenciájú lények fejlődtek ki. Ugyanakkor óriási esélye van annak hogy a földi baktériumokhoz hasonló élet sok helyen megtalálható. Üdvözlettel egy érdeklődő laikus.
2011. szept. 1. 21:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Az előttem lévőhöz hozzáfűzném, hogy hasonlíthatnak a földönkívüliek a Földön megtalálható életformákhoz, mivel az evolúció következtében hasonló felépítésűek kell legyenek egyes rétegek.

De természetesen nem a zöld kis emberkékre kell gondolni.

Mellesleg lenne egy kérdésem. De senkit sem akarok kizökkenteni a hitéből. Csak érdekelnek a válaszok.

Miért vélik úgy egyesek, hogy az UFO-k (igen, azok a kis zöld emberkék) léteznek, sőt, naponta legalább tízszer eljönnek a Földre?

Az én meglátásaim:

1. Az univerzum hatalmas, természetesen létezhetnek hozzánk hasonló, vagy intelligensebb civilizáció, de a környezetünket ismerjük kb 150 fényévnyire (de ismerünk bolygót 7200 fényévnyire is). És nincs ezeken a bolygókon élet. Ezek szerint az UFO-k legalább 150 évet utaznak (MERT A FÉNYSEBESSÉGNÉL SEMMI SEM GYORSABB) hogy megnézzenek egy embert.

2. Ha más civilizáció jönne ide, valószínűleg nem békés szándékkal jönnének, mivel a Föld rengeteg nyersanyagot rejt, amire szűkségük lehet. És ha fejlettek annyira, hogy ide jöjjenek, akkor ahhoz is fejlettek, hogy elpusztítsanak minket anélkül, hogy valamit tehetnénk.

3. Az 1-2 meglátásomhoz képest nagyon sok UFO látogat meg mindenkit.

Most hogy van ez?

2011. szept. 2. 23:19
 15/16 anonim válasza:
Ja,pl vannak a csillamf@szlamak azok is földönkivüliek,egy páran már a földön is megjelentek!!
2011. szept. 3. 12:24
 16/16 Evele123 ***** válasza:
Idegenek (ufonauták) léteznek és vannak olyanok, akik a hatalom részeként nem akarják ezt elismerni. Mondok még durvábbat: vannak olyan idegenek, akik közöttünk élnek emberi testben, főleg jelentős üzletemberek, művészek, reiki mesterek nagy gondolkodók, akik előre viszik a Föld fejlődését (kivéve ha nem). Nem mindegy, hogy melyik oldalon állnak, hogy Isten akaratának tesznek eleget, vagy akadályozzák, megnehezítik azt. Az én reiki mesterem a kis szürkék közül való, egyébként tanárnő itt a földön.
2011. szept. 3. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!