Nem gyanús ez senkinek?
csak az egyesült államok milliárdokban mérhető összegeket áldoz fel évente csak azért hogy esetleg rádiójeleket halljon a földön kívülről...
ezek meg itt naponta beszélgetnek fényévekre lévő földönkívüliekkel telepatikusan...
na de most komolyan...néminemű igazságtalanságot szimatolok...
valaki átb@sz engem..
mindenki minimum 4 idegen faj teljes külső leírását, belső stílusjegyeiket, egész civilizációjának történetét...háborúit tudja...
meg most komolyan...a gyakoriról kell megtudnom hogy nemsoká világvége a radiátorok miatt???
Reptoid* az a radiátor.
Mellékesen, amit az USA csinál az kamu.
Telepatikusan úgy közölnek velem információt, hogy én azt fogadni tudjam(értelmezni). Mivel ők is elég fejlettek, nem volt nagy dolog hogy "átkonvertálják" a Reptoid kommunikációt az emberi aggyal értelmezhető betűhalmazra.
tyrael....
elmész te a francba! XD
még jó hogy megmondanak neked mindent...külömben honnan tudnék az inforól? XD
telepatázzál csak nyugodtan ufokra hokizva...legalább töb csaj marad az értelmesebbjének...
;)
amugy a reptoidok még most fogják felfedezni a tüzet...
tudom mert most telepatáltam az egyik reptoidgladiátor komámmal msnen...
ő már írni is tud...X'D
reptoidok, krixkraxok, hrollok meg az összes ilyen sz*r, nem léteznek.
viszont az idegenek igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!