Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ugráló "csillag", és megmagyar...

Ugráló "csillag", és megmagyarázhatatlan zúgás. Tapasztaltál már hasonlót?

Figyelt kérdés

apukám állt a kertben, nézte az eget, és odahívott mindannyiunkat, látjuk-e mi is az "ugráló dolgot".

kb akkorának látszott, mint egy halványabb csillag, a fénye kicsit pislákolt, nagyon messze volt.

a probléma csak annyi volt vele, hogy haladt egy irányban (kb úgy látszott, olyan gyorsasággal, mint egy repülő, de mivel sokkal messzebb volt, iszonyatos sebesség lehetett), szóval haladt egy irányban, majd eltűnt, de abban a pillanatban, időeltérés nélkül megjelent odébb az égen egy másik pontban, és másik irányban haladt ugyanúgy. volt, hogy folyamatosan "ugrált", volt hogy vagy fél percig haladt egyenesen, és csak utána ugrott.

nem figyeltük sokáig, bementünk aludni.

pár órával később én még ébren voltam, olvastam. ez egy nagyon csendes falu, nem szokott semmilyen zaj lenni, mégis furcsa zúgást hallottam. teljesen monoton volt, és betöltött mindent. nagyon megijedtem, erőltettem tovább az olvasást, hogy ne figyeljek rá annyira. talán fél óra múlva maradt abba.

2011. aug. 24. 16:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

j aés itt erre egy válasz:

hmnd0 válasza:

Ezeket a hangokat a Hipokik küldik mert ők így kommunikálnak egymással és azért küldik hogy egymással tudjanak beszélni.Ők látogatják legtöbbször a Földet és a Buminárok.Furcsa mert ez a 2 faj háborúban áll egymással.A Hipokik nem szeretik ha a Buminárok is a Földön vannak mivel dúl a háború,igaz ez a háború csak 1 hónapja robbant ki Földi idő szerint.Azóta is a Hipokik így adják meg a Földön lévő Buminárok pozíciójának a helyét a hajóiknak és próbálják őket elűzni a bolygónkról.Néha amiket fényeket láttok az azért van mert háborúznak.Most sokakban felmerülhet a kérdés hogy akkor miért nem zuhannak le?Azért mert mielőtt lezuhannának a hajóik elpusztítják magukat és semmi sem marad meg belőle.Nekik már olyan a technológiájuk hogy még a csillagászok sem látják meg ezt.Én a Buminárokkal vagyok mert ők a békésebb lények és én is részt veszek a háborúban de én innen segítek nekik a Földről.

2011. aug. 25. 12:28
 12/12 anonim válasza:
Tuti reszegek voltatok mikor ezt hallottatok.
2012. jan. 6. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!