Igen ez a kérdés bennem is felmerüllt és szerintem nagyon is lehetséges. Talán a világeygetem a mi szemszögünkből hatalmas ennyire. Én ezt úgy képzelem, hogy valamiben élünk. Valamint szerintem mind 'új' színek és hangok isléteznek.
2011. aug. 24. 11:40
12/19 anonim válasza:
amikor kicsi voltam, soha nem gondolkodtam ezen, de ha valahogy szóba került, mindig egyértelműnek tartottam, hogy ez így van.
csak én atomszinten, vagy mégkisebb dolgokban gondolkodtam.
persze, ha rákérdeztek a felnőttek, honnan veszem ezt, nem tudtam bővebben kifejteni.
2011. aug. 24. 12:26
13/19 anonim válasza:
nem gondoltam rá !:D de most hogy elmondtad kicsinek érzem magamat! :D
2011. aug. 24. 13:34
14/19 anonim válasza:
Metrish-el értek egyet. Nem tudom megmagyarázni, de szinte biztos vagyok benne, hogy így van..:D
2011. aug. 24. 13:42
15/19 anonim válasza:
a Simpson családban (és a South Parkban) volt egy olyan rész hogy Lisa (és Cartman) létrehozott egy kicsi kolóniát
lehet hogy a mi agysejtünkben is vannak bolygók meg minden és lehet hogy mi is egy lénynek az agyában vagyunk.
sajna soha nem tudjuk meg
2011. aug. 24. 15:31
16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, érdekes amit az utolsó kommentelő linkelt.
És lehetséges, nincs semmi kizárva.
2011. aug. 24. 16:08
17/19 anonim válasza:
Ismeritek a fraktálokat ? Ott minden a végtelenségig bontható és mindíg ugyanaz a lenyomat jön ki, forma, alakzat. Ezek szerint egy földönkívüli testben vagyunk mikróbák :D
2011. aug. 24. 18:35
18/19 hmnd0 válasza:
Egyébként egy atomhoz képest akkorák vagyunk mint a világegyetem,de a világegyetemhez képest pedig mint egy atom.
2011. aug. 25. 09:48
19/19 anonim válasza:
Végülis ha belegondolunk, h. a most számontartott csillag mellett a mi Napunk csak egy porszem, s hány millió ilyen bolygó létezik, könnyen elképzelhető, h. valahol egy ilyen bolygón az ott élő lények arányai megegyeznek a mi arányainkkal, s akkor az már több 100ezerszeres nagyság az emberekhez képest :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!