Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi van ha nem is vagyunk...

HunnMonster kérdése:

Mi van ha nem is vagyunk olyan nagyok?! (többi lent)

Figyelt kérdés

Még soha se merült fel bennetek az a kérdés, hogy mi van ha mi mikroszkopikus lények vagyunk?

A kérdés: Mi van ha?

Szerinted lehetséges, hogy az univerzum nem is olyan nagy, csak nekünk? És mi parányi élőlények vagyunk valamin, mint valami baktérium?

2011. aug. 23. 22:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Igen ez a kérdés bennem is felmerüllt és szerintem nagyon is lehetséges. Talán a világeygetem a mi szemszögünkből hatalmas ennyire. Én ezt úgy képzelem, hogy valamiben élünk. Valamint szerintem mind 'új' színek és hangok isléteznek.
2011. aug. 24. 11:40
 12/19 anonim ***** válasza:

amikor kicsi voltam, soha nem gondolkodtam ezen, de ha valahogy szóba került, mindig egyértelműnek tartottam, hogy ez így van.

csak én atomszinten, vagy mégkisebb dolgokban gondolkodtam.

persze, ha rákérdeztek a felnőttek, honnan veszem ezt, nem tudtam bővebben kifejteni.

2011. aug. 24. 12:26
 13/19 anonim ***** válasza:
nem gondoltam rá !:D de most hogy elmondtad kicsinek érzem magamat! :D
2011. aug. 24. 13:34
 14/19 anonim ***** válasza:
Metrish-el értek egyet. Nem tudom megmagyarázni, de szinte biztos vagyok benne, hogy így van..:D
2011. aug. 24. 13:42
 15/19 anonim ***** válasza:

a Simpson családban (és a South Parkban) volt egy olyan rész hogy Lisa (és Cartman) létrehozott egy kicsi kolóniát

és a kolónia Istene a létrehozó volt.

am meg [link]

lehet hogy a mi agysejtünkben is vannak bolygók meg minden és lehet hogy mi is egy lénynek az agyában vagyunk.

sajna soha nem tudjuk meg

2011. aug. 24. 15:31
 16/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, érdekes amit az utolsó kommentelő linkelt.

És lehetséges, nincs semmi kizárva.

2011. aug. 24. 16:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Ismeritek a fraktálokat ? Ott minden a végtelenségig bontható és mindíg ugyanaz a lenyomat jön ki, forma, alakzat. Ezek szerint egy földönkívüli testben vagyunk mikróbák :D
2011. aug. 24. 18:35
 18/19 hmnd0 ***** válasza:
Egyébként egy atomhoz képest akkorák vagyunk mint a világegyetem,de a világegyetemhez képest pedig mint egy atom.
2011. aug. 25. 09:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Végülis ha belegondolunk, h. a most számontartott csillag mellett a mi Napunk csak egy porszem, s hány millió ilyen bolygó létezik, könnyen elképzelhető, h. valahol egy ilyen bolygón az ott élő lények arányai megegyeznek a mi arányainkkal, s akkor az már több 100ezerszeres nagyság az emberekhez képest :)
2012. jan. 20. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!