Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Inuakik, Mátrix Lehetséges?...

Inuakik, Mátrix Lehetséges? Vagy esetleg valami más?

Figyelt kérdés

Tegnap este elolvastam ezt a "cikket": > [link] < és elkezdtem alkalmazni a benne leírtakat:Lefeküdtem az ágyba és elmondtam hogy mit szeretnék a Mátrixtól és hogy csatlakozni szeretnék hozzá az éjjel során.Ekkor hallottam egy nagy reccsenésszerű hangot,kinyitottam a szemem de olyan volt mintha valami szemfedő lett volna rajtam,középen minden fekete de valamennyire a periférikus látásom megmaradt,és ilyen narancssárga fényt láttam,és mintha valaki megérintette volna a bal vállamat.Ezután nem emlékszek semmire csak hogy hajnali 5 kor ébredek (1 óra körül történt mindez és nem álmodtam mert akkor feküdtem az ágyba és kb 2 perc telt el)Ráadásul azt kértem hogy szabaduljak meg minden méregtől és azóta rá se gyújtottam.

A szobában hajópadló van ami elég régi így az recseghetett,egyedül voltam otthon.Panelban lakom.

Megrémitett ez az eset de úgy gondolom jó szándékkal történt.

2011. aug. 23. 12:24
 1/4 anonim ***** válasza:
lehetséges
2011. aug. 23. 14:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez alvásparalízis és ne is próbálj mást belemagyarázni !
2011. aug. 23. 15:14
 3/4 anonim ***** válasza:

A mátrikxot nem a inuakik találták ki... Ők csak elmondták hogy a matrix egy isten...

A matrix jelentése a mindenség, a levegő az élet, a bolygók minden a fekete tértől kezdve a feketelyukig ...

Két istent ismerünk, az egyik a matrix, és a másik amely irányítja a matrixot...

Jóbban nem tudom elmondani.

2011. aug. 23. 16:12
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen, ezzel tisztában vagyok.Csak szeretném megtudni hogy mi volt ez az éjjel során,hogy mégis minek tulajdonítsam.

második! ez nem alvásparalízis, utánanéztem!

2011. aug. 23. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!