Repülő volt vagy esetleg UFO vagy mi más?
Figyelt kérdés
Nem láttam csak hallottam tegnap előtt éjszaka, azóta sem tudom mi lehetett. Repülő hangja volt, mint mikor elsuhan nem túl magasan fölöttünk egy, de ez perceken (kb. 4-5 perc) át hallatszott ugyanolyan hangosan tehát nagyon lassú lehetett vagy nem tudom, aztán távolodott de a távoli hang is ilyen sokáig hallatszott. Mi lehet ilyen lassú repülő dolog? Az UFOkban nem hiszek igazából, de nem tudom mi más lehetett.2011. júl. 9. 22:22
2/7 anonim válasza:
Szia. Ha nagyon magason megy a repülő akkor már nagyon messziről hallható a hangja és amíg nagyon messze el nem jut addig hallani lehet és tényleg kb. 4-5percig. Itt nálunk is lehet hallani és ha kimegyek látom a repülőt az égen hogy megy el felettünk.
3/7 anonim válasza:
Harry Potter a Nimbus 2000-n suhanva.
4/7 anonim válasza:
Szerintem repülő volt!!!én is hallottam már ilyet és amikor kimentem akkor láttam hogy nem egy UFO az!
5/7 miarák válasza:
lehet ,hogy egy F117-es vadászgép volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!