Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ez minek a hangja lehetett?...

Somogyilaszlo kérdése:

Ez minek a hangja lehetett? (Egy ismert madárhangra és kocsiriasztóra sem hasonlít. Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Már 2-3 hónapja foglalkozom UFOkal,földönkívüliekkel.Több száz oldalnyit olvastam neten,könyveket,tanultam fizikát,stb.Nos eddig ismeretek széles tárházát szedtem össze és ki tudom szűrni a valótlan állítások nagy részét.Nade most hozzáértők tapasztalata kellene!2napja este hajnali 2 körül a szüleim (mind a ketten,és még 1;2 ember a faluban) egy különös hangra lettek figyelmesek mely nem hasonlított sem madár hangra sem kocsiriasztó zajára...Ezt az elmondásokból tudom!Megkérdeztem hogy mire hasonlíthat ez a hang vagy mihez áll a legközelebb de csak azt a választ kaptam, hogy ezt nem lehet behatárolni...Lehetséges lenne ,hogy megérezték a földönkívüliek, hogy 2-3 hónapja szinte csak velük foglalkozom??Vagy van valami újfajta repülőgép aminek nagyon éles hangja van és szinte csak a szüleim hallották?

U.I:Azt elfelejtettem írni az elején, hogy ez a hang leginkább egy(eddig még sosem hallott) gépre hasonlított!

Akinek van fogalma,hogy mi lehetett ez a hang akkor írjon!

2011. aug. 23. 09:17
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
Nem,de azért írtam ki a kérdést,hogy hátha valaki hallotta azt amit a szüleim(vagy hasonlót) és látta is,hogy mi volt/mi lehetett az..:)
2011. aug. 28. 12:05
 42/46 A kérdező kommentje:
10:46-nak ment!
2011. aug. 28. 12:05
 43/46 anonim ***** válasza:

jé ez a hang nagyon divatos mostanában

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__1882..

2012. febr. 22. 20:21
 44/46 A kérdező kommentje:
Igen és?Ha kifejtenéd,hogy mire utaltál azt megköszönném!
2012. febr. 24. 16:42
 45/46 anonim ***** válasza:

Nem céloztam semmire, csak arra gondoltam hogy a másik kérdés kiírója is hasonlót hallhatott.

Vagy lehet hogy ezek a hangok összefüggésben vannak a világszerte hallott hangokkal.

2012. febr. 27. 00:18
 46/46 A kérdező kommentje:
Jaa értem..Igazad lehet..Felveszem vele a kapcsolatot!:D
2012. febr. 27. 12:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!