Ez minek a hangja lehetett? (Egy ismert madárhangra és kocsiriasztóra sem hasonlít. Bővebben lent)
Már 2-3 hónapja foglalkozom UFOkal,földönkívüliekkel.Több száz oldalnyit olvastam neten,könyveket,tanultam fizikát,stb.Nos eddig ismeretek széles tárházát szedtem össze és ki tudom szűrni a valótlan állítások nagy részét.Nade most hozzáértők tapasztalata kellene!2napja este hajnali 2 körül a szüleim (mind a ketten,és még 1;2 ember a faluban) egy különös hangra lettek figyelmesek mely nem hasonlított sem madár hangra sem kocsiriasztó zajára...Ezt az elmondásokból tudom!Megkérdeztem hogy mire hasonlíthat ez a hang vagy mihez áll a legközelebb de csak azt a választ kaptam, hogy ezt nem lehet behatárolni...Lehetséges lenne ,hogy megérezték a földönkívüliek, hogy 2-3 hónapja szinte csak velük foglalkozom??Vagy van valami újfajta repülőgép aminek nagyon éles hangja van és szinte csak a szüleim hallották?
U.I:Azt elfelejtettem írni az elején, hogy ez a hang leginkább egy(eddig még sosem hallott) gépre hasonlított!
Akinek van fogalma,hogy mi lehetett ez a hang akkor írjon!
jé ez a hang nagyon divatos mostanában
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__1882..
Nem céloztam semmire, csak arra gondoltam hogy a másik kérdés kiírója is hasonlót hallhatott.
Vagy lehet hogy ezek a hangok összefüggésben vannak a világszerte hallott hangokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!