Ez minek a hangja lehetett? (Egy ismert madárhangra és kocsiriasztóra sem hasonlít. Bővebben lent)
Már 2-3 hónapja foglalkozom UFOkal,földönkívüliekkel.Több száz oldalnyit olvastam neten,könyveket,tanultam fizikát,stb.Nos eddig ismeretek széles tárházát szedtem össze és ki tudom szűrni a valótlan állítások nagy részét.Nade most hozzáértők tapasztalata kellene!2napja este hajnali 2 körül a szüleim (mind a ketten,és még 1;2 ember a faluban) egy különös hangra lettek figyelmesek mely nem hasonlított sem madár hangra sem kocsiriasztó zajára...Ezt az elmondásokból tudom!Megkérdeztem hogy mire hasonlíthat ez a hang vagy mihez áll a legközelebb de csak azt a választ kaptam, hogy ezt nem lehet behatárolni...Lehetséges lenne ,hogy megérezték a földönkívüliek, hogy 2-3 hónapja szinte csak velük foglalkozom??Vagy van valami újfajta repülőgép aminek nagyon éles hangja van és szinte csak a szüleim hallották?
U.I:Azt elfelejtettem írni az elején, hogy ez a hang leginkább egy(eddig még sosem hallott) gépre hasonlított!
Akinek van fogalma,hogy mi lehetett ez a hang akkor írjon!
A kollektív tudat vetített közös álomképet.
Miért erőlteted még mindig ezt az ufós hülyeséget?
Ezeket a hangokat a Hipokik küldik mert ők így kommunikálnak egymással és azért küldik hogy egymással tudjanak beszélni.Ők látogatják legtöbbször a Földet és a Buminárok.Furcsa mert ez a 2 faj háborúban áll egymással.A Hipokik nem szeretik ha a Buminárok is a Földön vannak mivel dúl a háború,igaz ez a háború csak 1 hónapja robbant ki Földi idő szerint.Azóta is a Hipokik így adják meg a Földön lévő Buminárok pozíciójának a helyét a hajóiknak és próbálják őket elűzni a bolygónkról.Néha amiket fényeket láttok az azért van mert háborúznak.Most sokakban felmerülhet a kérdés hogy akkor miért nem zuhannak le?Azért mert mielőtt lezuhannának a hajóik elpusztítják magukat és semmi sem marad meg belőle.Nekik már olyan a technológiájuk hogy még a csillagászok sem látják meg ezt.Én a Buminárokkal vagyok mert ők a békésebb lények és én is részt veszek a háborúban de én innen segítek nekik a Földről.
Már volt egy hasonló kérdés ahova ezt írtam de belinkeltem ide is hátha ez segít
Olyan hangot akarsz diagnosztizáltanti amit csak ti hallottatok, az interneten.
Gondolod hogy bármilyen infó, amit itt olvasol kellően pontos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!