Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ez minek a hangja lehetett?...

Somogyilaszlo kérdése:

Ez minek a hangja lehetett? (Egy ismert madárhangra és kocsiriasztóra sem hasonlít. Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Már 2-3 hónapja foglalkozom UFOkal,földönkívüliekkel.Több száz oldalnyit olvastam neten,könyveket,tanultam fizikát,stb.Nos eddig ismeretek széles tárházát szedtem össze és ki tudom szűrni a valótlan állítások nagy részét.Nade most hozzáértők tapasztalata kellene!2napja este hajnali 2 körül a szüleim (mind a ketten,és még 1;2 ember a faluban) egy különös hangra lettek figyelmesek mely nem hasonlított sem madár hangra sem kocsiriasztó zajára...Ezt az elmondásokból tudom!Megkérdeztem hogy mire hasonlíthat ez a hang vagy mihez áll a legközelebb de csak azt a választ kaptam, hogy ezt nem lehet behatárolni...Lehetséges lenne ,hogy megérezték a földönkívüliek, hogy 2-3 hónapja szinte csak velük foglalkozom??Vagy van valami újfajta repülőgép aminek nagyon éles hangja van és szinte csak a szüleim hallották?

U.I:Azt elfelejtettem írni az elején, hogy ez a hang leginkább egy(eddig még sosem hallott) gépre hasonlított!

Akinek van fogalma,hogy mi lehetett ez a hang akkor írjon!

2011. aug. 23. 09:17
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

A kollektív tudat vetített közös álomképet.

Miért erőlteted még mindig ezt az ufós hülyeséget?

2011. aug. 27. 12:57
 32/46 anonim ***** válasza:
2011. aug. 27. 13:46
 33/46 hmnd0 ***** válasza:

Ezeket a hangokat a Hipokik küldik mert ők így kommunikálnak egymással és azért küldik hogy egymással tudjanak beszélni.Ők látogatják legtöbbször a Földet és a Buminárok.Furcsa mert ez a 2 faj háborúban áll egymással.A Hipokik nem szeretik ha a Buminárok is a Földön vannak mivel dúl a háború,igaz ez a háború csak 1 hónapja robbant ki Földi idő szerint.Azóta is a Hipokik így adják meg a Földön lévő Buminárok pozíciójának a helyét a hajóiknak és próbálják őket elűzni a bolygónkról.Néha amiket fényeket láttok az azért van mert háborúznak.Most sokakban felmerülhet a kérdés hogy akkor miért nem zuhannak le?Azért mert mielőtt lezuhannának a hajóik elpusztítják magukat és semmi sem marad meg belőle.Nekik már olyan a technológiájuk hogy még a csillagászok sem látják meg ezt.Én a Buminárokkal vagyok mert ők a békésebb lények és én is részt veszek a háborúban de én innen segítek nekik a Földről.

Már volt egy hasonló kérdés ahova ezt írtam de belinkeltem ide is hátha ez segít

2011. aug. 27. 14:37
 34/46 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!De ez most tényleg úgy van ahogyan leírtad vagy csak szívatsz?:D (utolsónak ment)
2011. aug. 27. 15:21
 35/46 hmnd0 ***** válasza:
Igen ez így igaz.Sokakban felmerült már a kérdés hogy mennyire hiteles amit leírok,de hidd el igaz.Majd nem tudom mit mondanak akik nem hitték el ha majd tele lesz a Föld idegenekkel 50 év múlva.Jah igen ezzel csak annyi a baj hogy addigra már nem mindenki lesz meg.Jelenleg a Hipokik le akarják igázni a Buminárokat és én a Buminárokkal vagyok.Ők nagyon rendesek velem,viszont a Hipokik nagyon agresszívek.És be is képzeltek azt hiszik hogy övék az univerzum és nem akarják betartani az univerzum törvényeit.Az univerzumban is van Európai unióhoz hasonló Univerzumi szövetség.Akik benne vannak segítenek egymásnak és nem támadhatják meg egymást.De a Hipokik megszegték a törvényt amikor rátámadtak a Buminárokra és ezzel kitiltották őket.Csak sajnos a Hipokik a legnagyobb birodalommal rendelkezők és így azért könnyebb hadakozni.Plusz akiket kitiltottak azok is hoztak létre egy szervezetet és már a Hipokik is tagjai.Azt mondják a Lanmárok hogy ez lesz minden idők legnagyobb galaktikus háborúja.Mivel a 2 csoport összecsap.Ha szükségesnek találják ha kellenek még emberek is az univerzumi szövetség tagjai be akarnak minket is vonni a háborúba cserébe ha a szövetség nyeri a háborút fejlesztik a technológiánkat ha nem akkor meg emberiség pápá.
2011. aug. 27. 16:40
 36/46 A kérdező kommentje:
És ezek a hipokik vagy mik mit keresnek itt vidéken?Ugye ennek nincs köze az informálódásaimhoz?
2011. aug. 27. 20:35
 37/46 anonim ***** válasza:
Denevér hangot hallottál már? Nálunk itt vadászott a ház mellett hajnalban. Vannak hangfrekvenciái amiket nem lehet hallani, de van hallható hangja is, nagyon erős ciripelő hangzásra hasonlít
2011. aug. 27. 23:26
 38/46 anonim válasza:
szerintem full matton (részegen) hallottak valamit...
2011. aug. 28. 05:05
 39/46 A kérdező kommentje:
Denevér hangot már sokszor hallottam/hallottak mivel a tavunknál rengeteg van :) ,,,A szüleim NEM szoktak inni!
2011. aug. 28. 09:08
 40/46 anonim ***** válasza:

Olyan hangot akarsz diagnosztizáltanti amit csak ti hallottatok, az interneten.

Gondolod hogy bármilyen infó, amit itt olvasol kellően pontos?

2011. aug. 28. 10:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!